Semesterbostad i Caorle i Veneto

Ville di Villaggio Hemingway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

På Ville di Villaggio Hemingway som ligger ca 100 meter från den sköna sandstranden och 400 meter från stadens pittoreska centrum finns det, utöver lägenheter, även några radhus.

Bra boende med radhuskänsla

Vi har valt att presentera denna variant av boende på Aparthotel Villaggio Hemingway separat och med namnet Ville di Villaggio Hemingway. Detta för att du lättare ska kunna hitta rätt eftersom det finns flera olika lägenhetstyper att välja mellan och de sk villorna ska få lite mer uppmärksamhet..

Givetvis har du exakt samma faciliteter som alla andra, förutom att du har egen ingång till ditt boende. På Aparthotel Villaggio Hemingway finns en fin lobby med bekväma sittplatser och det är här du även har receptionen som är bemannad dygnet runt. I ena hörnet finns en bar som serverar goda drycker från morgon till kväll och i anslutning till denna ett frukostrum. Det går nämligen att köpa frukost på plats om du en morgon inte känner för att tillaga den själv.

Pooler och fina faciliteter

I mitten, omgärdad av byggnaderna har du det fina poolområdet där du har solstolar, parasoll, jacuzzihörna och en stor barndel till de yngsta gästerna, som man dessutom ordnar minidisco för. Inne på området finns ytterligare en pool som är uppvärmd (runt 28/28 grader och i för -och eftersäsong) och som uppskattas extra mycket av gäster som åker i början eller i slutet av säsongen. Din bil ställer du tryggt innanför grindarna och det går att köpa till garageplats på förfrågan och efter tillgänglighet. Det går att köpa till extra service på plats som t ex strandservice, extra städning, frukost, Internet och barnsäng.

Läs mer om Ville di Villaggio Hemingway

Lägenheterna

De sk radhusen har alla en egen ingång och har luftkonditionering, Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, mikrougn, hårtork, diskmaskin, tvättmaskin, strykbräda, internet, kaffekokare och beroende på den lägenhetstyp du har finns här balkong, terrass/trädgård med bord och stolar. Vi har valt att ge detta boende en halv sol extra för sina faciliteter på plats!

Lägenheterna på Ville di Villaggio Hemingway

Tvårums-radhus med 2/4 sovplatser (2:a vån.)

ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med pentry och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 12 år), utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Ca 35-45 m².

Tvårums-radhus med 3/5 sovplatser (1:a vån.)

ligger på första våningen med utgång till terrass och trädgård och består av uppehållsrum med pentry och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Ca 35-45 m².

Trerums-radhus med 5/7 sovplatser

Lägenhet i två plan. Nedersta våningen består av uppehållsrum med pentry och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 12 år). På översta våningen finns sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Ca 60-70 m2.

Trerums-radhus med 4/6 sovplatser

Lägenhet i två plan. Nedersta våningen består av uppehållsrum med pentry och dubbelbäddsoffa (bäst för barn under 12 år). På översta våningen finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt 2 badrum med toalett, dusch och hårtork. Ca 60-70 m².

Trerums-radhus med 4/8 sovplatser

Lägenhet i två plan. Nedersta våningen består av uppehållsrum med pentry och dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år). På översta våningen finns två sovrum med dubbelsäng samt enkelsäng samt ett badrum med toalett, dusch och hårtork. Ca 60-70 m².

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Gardaland Hotel Resort

Castelnuovo del Garda

Hotel Bellavista

San Zeno di Montagna

search map