Semesterbostad i Caorle i Veneto

Villaggio Margherita

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Man kan nästan se att Villaggio Margherita tillhör samma familj som sin närliggande granne Hemingway. Förutom att du har har samma moderna standard med många faciliteter som t ex tvättmaskin och diskmaskin kan du som gäst här även ta del av Hemingway's faciliteter som reception (öppet 24/7), barservice, frukostmatsal och cykeluthyrning. Det är även på Hemingway du checkar in och det tar endast ett par minuter att ta sig mellan de olika husen.

Ett fint litet poolområde

På Villaggio Margherita finns ett fint litet poolområde med solstolar och parasoll där du kan koppla av i värmen. Även barnen har sin lilla del i poolen där de kan roa sig samt en mindre lekplats där de yngsta deltagarna kan leka med varandra. Det är lätt att koppla av på Villaggio Margherita såväl innomhus som ute under bar himmel.

Önskar du lapa sol från en strand går detta bra och du kan till ett förmånligt pris hyra solstolar och parasoll. Hör med receptionen så hjälper de dig med allt det praktiska.

Läs mer om Villaggio Margherita

Ett centralt och bra boende

Förutom att du bor bra har du här ett bra läge, nära stadens fina utbud av såväl shopping som uteserveringar. Du bor endast ett par hundra meter från den härliga sandstranden och kan snabbt och smidigt ta dig fram och tillbaka när det är dags för en eventuell siesta eller vill börja dagen med ett uppfriskande morgondopp.

Placeringen innebär, som nämnt, även att du befinner nära Caorles mysiga stadskärna och att du har endast 10 min's promenad hem från restaurangbesöket. Ett behagligt avstånd som uppskattas av både stora som små. Önskar du ta lokal buss kan det vara bra att veta att det finns en busshållplats ca 100 meter bort.

Moderna lägenheter med fin standard

I de sk radhusen finns endast 16 lägenheter. De är både modernt och komfortabelt inredda med många faciliteter. Här finns aircondition, Sat-TV, tvättmaskin, diskmaskin, micro, kassafack, kaffekokare, Wi-Fi, möblerad balkong eller terrass i tvårumslägenheten eftersom den är i två plan och balkong i trerummaren då den ligger på andra våningen och i ett plan. Sovrumsfördelningen kan variera.

Önskas frukost (mot avgift på plats) finns detta att få på Villaggio Hemingway som ligger alldeles intill.

Lägenheterna på Villaggio Margherita

Tvårumslägenhet med 3+2 sovplatser

Lägenhet i två plan. Uppehållsrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer (bäst för barn), trappa upp till sovrum med 3 sovplatser, badrum med dusch. Våningssäng kan förekomma. Ca 50 m². Balkong och terrass.

Trerumslägenhet med 5/7 sovplatser

Lägenhet i ett plan. Uppehållsrum med pentry och bäddsoffa för 2 personer (bäst för barn), 2 sovrum med 2 resp 3 sovplatser, badrum med dusch. Ca 60 m². Balkong

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Populärt i Veneto

Enjoy Garda Hotel

Peschiera sul Garda

Hotel Al Caminetto

Torri del Benaco

search map