Semesterbostad i Caorle i Veneto

Villaggio Hemingway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i modernare semesterlägenheter ca 100 meter från havet och den härliga sandstranden, Spiaggia Levante och har dessutom endast 400 meter in till Caroles medeltida stadskärna med sina färgglada hus och trånga gränder.

Bekvämt boende för hela familjen

Villaggio Hemingway, som ägs och drivs av familjen Vigani, passar både par som familjer. Detta mycket tack vare det centrala läget som gör att du når centrum på ca 10 minuter till fots, beroende på din takt förstås. I Caorle finns flera trevliga uteserveringar, barer, restauranger och butiker, och kvalitén på utbudet är högre än på många andra orter längs kusten.

Eftersom du bor på samma sida som Spiaggia Levante behöver du dessutom inte gå många minuter innan du når den härliga stranden och strandpromenaden. Ett extra plus är att inte långt ifrån Villaggio Hemingway finns en stor och välsorterad mataffär, där du kan handla hem allt mellan himmel och jord till rimliga priser, perfekt för dig som vill "kocka" hemma.

Läs mer om Villaggio Hemingway

Mer än bara boende

Det som är extra bekvämt med Villaggio Hemingway är att atmosfären och servicen är mer likt ett hotells. Här finns en fin lobby med bekväma sittplatser och det är här du även har receptionen som är bemannad dygnet runt. I ena hörnet finns en bar som serverar goda drycker från morgon till kväll och i anslutning till denna ett litet frukostrum. Det går nämligen att köpa frukost på plats om du en morgon inte känner för att tillaga den själv.

Pool och faciliteter

I mitten, omgärdad av byggnaderna har du det fina poolområdet där du har solstolar, parasoll, jacuzzi-hörna och en stor barndel till de yngsta gästerna, som man dessutom ordnar babydisco för. Inne på området finns ytterligare en pool som är uppvärmd (runt 28/28 grader och i för -och eftersäsong) och som uppskattas extra mycket av gäster som åker i början eller i slutet av säsongen. Din bil ställer du tryggt innanför grindarna och det går att köpa till garageplats på förfrågan och efter tillgänglighet. Det går att köpa till extra service på plats som t ex strandservice, extra städning, frukost, Internet och barnsäng.

Lägenheternas inredning

Lägenheterna är komfortabelt inredda och har alla luftkonditionering, Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, mikrougn, hårtork, diskmaskin (förutom tvårumslägenheten för 2/3 personer), tvättmaskin, strykbräda, kaffekokare och Internet. Sovplatsfördelningen och kvadratmeterna kan variera. Vissa lägenheter som ligger högst upp har snedtak och träbjälkar. Boende i radhusvarianten presenterar vi separat. Vi har valt att ge detta boende en halv sol extra för sina faciliteter på plats!

Läs om l√§genheterna på Villaggio Hemingway

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map