Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Mer information till din resa till Caorle 

Caorle, belägen i regionen Veneto i nordöstra Italien, är ett populärt resmål hela året runt på grund av stadens charmiga centrum med massor av trevliga restauranger, och små, trevliga gator. Men det är på sommaren som staden lever upp och befolkas av både italiensa och utländska gäster, som strömmar till staden med de två bra stränderna och den vackra strandpromenaden.

I centrum i staden hittar du en massa bra restauranger i alla prisklasser, samt pizzerior, gelaterior, vinbarer och caféer i massor. Många av restaurangerna har fokus på fisk- och skaldjursrätter, som varmt kan rekommenderas. Det finns också massor av handelsmän och shoppingmöjligheter i staden, och en marknad som kommer till staden varje lördag, och där du kan hitta (nästan) allt mellan himmel och jord.

På staden två bra stränder, kan du lapa sol, bad aoch utöva olika vattensporter, om du tycker omd et. För de yngsta strandgästerna finns det också ett vattenland som de kan roa sig i. Om du är intresserad av golf och behöver lite fysisk aktivitet, kan du åka till närliggande Pra delle Torri, där det finns en bra golfbana. Du kan också välja att åka på en båttur till lagunen norr om Caorle, eller ta en endagstur tll storstaden och regionshuvudstaden Venedig som bjuder på en värld av historiska och kulturella sevärdheter.

Andra möjligheter för en dagsutflykt är badorten Lido di Jesolo; den vackra lilla staden Treviso, som ofta kallas "lilla Venedig" på grund av alla dess kanaler och dess gamla stadskärna; Verona, som bjuder på världens största operascene och massor av unika spår från romartiden; och Prosecco-regionen där du kan besöka vingårdar och smaka på det lokala vinet.

>>> Få mer information till en semester till Caorle här

 
Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

search map