Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Då finns det nog inget bättre ställe att åka till än till Caorle. I motsats till de flesta andra badorterna på italienska östkusten är Caorle faktiskt en "riktig" stad med fastboende lokalbefolkning. Det innebär att restauranger, butiker och liknande är öppna året om, vilket garanterar en hög nivå på den mat och de varor som erbjuds. På tal om mat, så kan du framförallt se fram emot massa fisk och skaldjur när du reser till Caorle. 

Caorle är både strand och stad

En kör-själv-semester till Caorle är en riktigt bra möjlighet då du vill kombinera badsemester med upplevelsesemester. Och om ni har möjlighet till det, så ta gärna med tre generationer. Med sina smala gator, sina färgglada hus, sin fina sandstrand, sitt stora utbud av shoppingmöjligheter, sina restauranger, caféer och glassbarer, och inte minst sin italienska charm är Caorle ett semestermål som tilltalar alla åldersgrupper.

Här kommer både mor- och farföräldrar, föräldrar och barn känna sig som hemma och dessutom kunna spendera massa familjetid tillsammans. Caorle är faktiskt ett av de resemål dit vi ser att fler och fler semesterfirare återvänder år efter år. Så det är många fler än vi som rekommenderar platsen!

Med en bilsemester kan ni åka på äventyr när ni vill

Caorle är ett perfekt mål för en kör-själv-semester, inte bara för att det är en vacker kuststad som bjuder på strand och semesternjutning, men ockå för att den ligger nära några av de mest spännande och storslående sevärdheterna i Italien. Här, i Veneto-regionen, kan du med fördel ta med hela familjen på äventyr.

Det är mer eller mindre en självklarhet att Venedig kommer bli det första stoppet på er utfyktstur. Ni behöver endast köra 65 kilometer, sen är ni framme i en av världens vackraste och mest berömda kulturstäder. Här kan ni bland annat besöka Markusplatsen, Rialtobron och Dogepalatset samtidigt som ni njuter av den romantiska stämningen. En tur i en gondol är ett kul sätt att få se de många sevärdheterna i ett behagligt tempo från vattnet, och barnen kommer med stor sannolikhet älska detta speciella sätt att transportera sig runt på.

Flera möjligheter till utflykter på egen hand

En annan trevlig plats att åka på utflykt till med hela familjen är semesterorten Lido di Jesolo som också ligger i Veneto på italienska östkusten vid Adriatiska havet. Det är ett livligt paradis, framförallt för barnfamiljer, där det genom hela högsäsongen finns massor av aktiviteter att ta del av, både för barn och vuxna. Lido di Jesolo har en av Italiens längsta gågator, och från den enda änden till den andra är det fullt av underhållning, glasskiosker, restauranger och butiker.

Verona är ytterligare en historisk kulturstad som den rika Veneto-regionen bjuder på. Här kan man uppleva fantastisk arkitektur och opera under bar himmel på sommaren. Generellt sätt vill vi rekommendera er att ni njuter av det vackra landskapet i Veneto på er kör-själv-semester. Veneto är grönt och frodigt och kuperat, och på vissa ställen kan ni också imponeras av fantastisk bergutsikt.

Många pittoreska, gamla landsbyar pryder regionens kullar med deras karaktärsfulla hus och höga kyrktorn som kan ses från långt håll. Här märker man verkligen att man är i Italien. Kontakta oss om du vill veta mer, eller om våra Italien-experter kan hjälpa dig med att arrangera din kör-själv-semester till Caorle.

>>> Hitta hotell och lägenheter i Caorle här.

 

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map