Semesterbostad i Caorle i Veneto

Aparthotel Villaggio Hemingway

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här bor du i modernare semesterlägenheter ca 100 meter från havet och den härliga sandstranden, Spiaggia Levante och har dessutom endast 400 meter in till Caroles medeltida stadskärna med sina färgglada hus och trånga gränder.

Bekvämt boende för hela familjen

Aparthotel Villaggio Hemingway, som ägs och drivs av familjen Vigani, passar både par som familjer. Detta mycket tack vare det centrala läget som gör att du når centrum på ca 10 minuter till fots, beroende på din takt förstås. I Caorle finns flera trevliga uteserveringar, barer, restauranger och butiker, och kvaliten på utbudet är högre än på många andra orter längs kusten.

Eftersom du bor på samma sida som Spiaggia Levante behöver du dessutom inte gå många minuter innan du når den härliga stranden och strandpromenaden. Ett extra plus är att inte långt ifrån Aparthotel Villaggio Hemingway finns en stor och välsorterad mataffär, där du kan handla hem allt mellan himmel och jord till rimliga priser, perfekt för dig som vill "kocka" hemma.

Läs mer om Aparthotel Villaggio Hemingway

Mer än bara boende

Det som är extra bekvämt med Aparthotel Villaggio Hemingway är att atmosfären och servicen är mer likt ett hotells, därav namnet Aparthotel. Här finns en fin lobby med bekväma sittplatser och det är här du även har receptionen som är bemannad dygnet runt. I ena hörnet finns en bar som serverar goda drycker från morgon till kväll och i anslutning till denna ett litet frukostrum. Det går nämligen att köpa frukost på plats om du en morgon inte känner för att tillaga den själv.

Pool och faciliteter

I mitten, omgärdad av byggnaderna har du det fina poolområdet där du har solstolar, parasoll, jacuzzihörna och en stor barndel till de yngsta gästerna, som man dessutom ordnar minidisco för. Inne på området finns ytterligare en pool som är uppvärmd (runt 28/28 grader och i för -och eftersäsong) och som uppskattas extra mycket av gäster som åker i början eller i slutet av säsongen. Din bil ställer du tryggt innanför grindarna och det går att köpa till garageplats på förfrågan och efter tillgänglighet. Det går att köpa till extra service på plats som t ex strandservice, extra städning, frukost, Internet och barnsäng.

Lägenheternas inredning

Lägenheterna är komfortabelt inredda och har alla luftkonditionering, Wi-Fi, Sat-TV, kassafack, mikrougn, hårtork, diskmaskin (förutom tvårumslägenheten för 2/3 personer), tvättmaskin, strykbräda, kaffekokare och Internet. Sovplatsfördelningen och kvadratmeterna kan variera. Vissa lägenheter som ligger högst upp har snedtak och träbjälkar. Boende i radhusvarianten presenterar vi separat. Vi har valt att ge detta boende en halv sol extra för sina faciliteter på plats!

Läs om lägenheterna på Aparthotel Villaggio Hemingway

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map