Semesterbostad i Caorle i Veneto

Albatros

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dessa komfortabla lägenheter ligger mycket centralt i den omtyckta lilla kuststaden Caorle. Läget gör att du endast har 850 meter till den härliga sandstranden och strandpromenaden.

Pittoreskt läge i pittoresk stad

Albatros har ett mycket bra och fint läge intill Caorles lilla marina Darsena dell'Orologio och kanalen Canale dell'Orologio, vilket innebär att du har vatten på husets båda sidor. Och eftersom du bor strax i utkanten av stadens gamla stadskärna har du här ett lugnt och skönt läge en bit bort från stadens stim och stoj, något som uppskattas av många som vill ha ro nattetid.

Läs mer om Albatros

Du bor nära allt du behöver

Albatros passar dig ypperligt som vill kunna ta dig både snabbt och smidigt in till stadens gamla stadskärna (ca 700 m) där du har flera trevliga affärer, barer och restauranger att välja mellan. Du följer bara vattnet och hamnen som leder dig direkt in till stadens mysiga lilla centrum. Boendets position gör att du även har nära till havet och stadens två sköna sandstränder, Spiaggia Ponente och Spiaggia Levante. Med andra ord, ett perfekt läge!

Inbjudande poolområde

Till Albatros hör dessutom ett härligt poolområde som är vänt ut mot marinan och förutom de utplacerade solstolarna finns det en barndel i poolen. Ytterligare ett plus för dig som inte känner för att laga mat en kväll och inte heller vill traska in till centrum, så finns det en restaurang i en av byggnaderna intill Albatros, där det finns något för allas smaker i menykortet.

Lägenheternas inredning

Lägenheterna på Albatros är enkelt inredda i lokal stil men rymliga. Samtliga har luftkonditionering, Sat-TV, kassafack och nästan alla har balkong eller terrass. Det står specifikt vilka av lägenheter som är utan balkong eller terrass. Sovplatsfördelningen kan variera och extrabäddarna kan vara antingen i allrummet eller i sovrummet. Tänk på att handdukar måste medtas.

Totalt finns här tre byggnader med tre våningar och hiss finns inte i samtliga. Parkering är i garage eller på gatan intill och alla lägenheter har sin bestämda plats.

L√§genheterna på Albatros

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (utan balkong eller terrass)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, 2 sovplatser i bäddsoffa samt ett sovrum med 2 sovplatser. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV och aircondition. Observera att du varken har balkong eller terrass.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, 2 sovplatser i bäddsoffa samt ett sovrum med 2 sovplatser. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV och aircondition. Lägenheten har balkong.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, 2 sovplatser i bäddsoffa samt ett sovrum med dubbelsäng. Den femte och sista sovplatsen finns antingen i uppehållsrummet eller i sovrummet. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV, aircondition samt balkong.

Trerumslägenhet med 2/6 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå, 2 sovplatser i bäddsoffa samt två sovrum med vardera 2 sovplatser. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV och aircondition. Lägenheten har balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Roberta

Caorle, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Populärt i Veneto

search map