Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är lätt att förstå att Caorle är en av de orter vi har mest återkommande gäster till längs denna kustremsa. Ett charmigt litet centrum med färgglada hus, trånga mysiga gränder där ljuva dofter från vällagad mat sprider sig i luften, två fina sandstränder och en härlig strandpromenad kan nog locka vem som helst.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Alla älskar Caorle

Det spelar ingen roll hur gammal du är, Caorle är ett riktigt familjeresmål där både barn, föräldrar och mor- eller farföräldrar trivs bra. Ett genuint generationsresmål helt enkelt, uppskattat av alla!

Sommaren är den årstid då staden får allra flest besökare, men eftersom det i Caorle bor folk året runt, till skillnad från många andra badorter, håller affärer och restauranger hög kvalitet. Och det finns gott om bra restauranger i Caorle i olika prisklasser, där speciellt fisk- och skaldjur står på menyn. Du hittar även bra pizzerior som utöver pizza serverar goda traditionella rätter. Glassbarer, creperia, winebar, cafeer med uteservering - här finns allt du kan tänka dig. Och dessutom har du lagom med shopping, där du hittar något för allas smaker med både kända som okända märken.

Läs mer om Caorle

Aktiviteter för alla åldrar

Caorle är en stämningsfull stad där du kan koppla av till fullo och bara njuta av tillvaron. När det är dags för aktiviteter kan du ta dig till stranden där du kan utöva olika vattensporter. I Caorle finns även en vattenpark som speciellt barnen och ungdomarna gillar. Är du däremot intresserad av golf kan du ta dig till närliggande Pra delle Torri. En annan efterlängtad händelse är när marknaden kommer till staden, vilket den gör varje lördag. Här hittar du allt mellan himmel och jord och stämningen är på topp.

Det finns gott om välsorterade och prisvärda matbutiker i och runt om Caorle. Och glöm inte att du kan handla färsk fisk nere vid hamnen, när fiskebåtarna kommer in med dagens fångst.

Se dig gärna omkring

Lagunen som ligger norr om staden är ett bra utflyktsmål om du vill ta en båttur. Självaste Ernest Hemingway var betagen av dess stämning och liv och skrev om den i boken "Across the River and Into the Trees". Givetvis är Venedig ett hett utflyktsmål. Du kan välja att ta dig dit antingen via land eller till havs. Om du kör till Punta Sabbioni kan du parkera bilen och ta båten över till Markusplatsen. Ett både smidigt och trevligt sätt att ta sig dit på.

En annan lagom dagsutflykt är en tur till badorten Lido di Jesolo, där du kvällstid kan strosa längs en av Europas längsta gågator späckad med butiker, uteserveringar och restauranger.

Annars finns det hur mycket som helst att se och göra, i din närhet. Du kan besöka den underbara staden Treviso, Padova med sin domkyrka eller Romeo och Julias Verona. Eller varför inte ta en tur upp i Prosecco området eller Valpolicella där du kan besöka vingårdar och handla en god flaska med dig hem.

Hos In-Italia får du alltid den bästa rådgivning om hotell, semesterhus och lägenheter i Caorle. Vi har besökt alla semesterbostäder på vårt program och ger dig gärna tips och råd. Vi önskar dig och familjen välkomna till Caorle!

>>> Se också semesterbostäder i Bibione här

Dölj texten
 
 
search map