Agriturismo i Caerano di San Marco i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Exempel på en av lägenheterna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Col delle Rane är ett härligt ställe som präglas av både vin och historia. Vingården härstammar från 1700-talet och här är du härligt omgiven av vin och skön natur åt alla sidor. En plats att varav ner på och njuta av livets goda.

Prosecco och annat gott

Col delle Rane producerar den världsberömda Prosecco (DOCG, både torr och extra torr) - men det är bara toppen av deras isbergsproduktion. Här på vingården producerar familjen Gallina nämligen även rött vin (Merlot och Cabernet), fruktjuicer (t.ex. äpple), sylt och frukt såsom körsbär och plommon. Produktionen sker enligt ekologiska principer, och det mesta kan köpas för att konsumeras på plats - eller kanske ta med hem som ett minne av din semester. Det är möjligt att göra en vinprovning på plats (mot betalning).

Läs mer om Agriturismo Col delle Rane

Kärt möte med det italienska köket

Det finns ingen riktig restaurang på gården - men ändå är matmöjligheterna många: De erbjuder nämligen enkla och kalla rätter både till lunch och middag ifall du önskar att stanna "hemma" en dag. Vill du äta middag ute utan att ta bilen så ligger matstället Agriturismo alle Rive endast ca. 150 meter bort och är öppet fredag-lördag-söndag - och dessutom finns det två andra restauranger inom 2 km. I den lilla byn Caerano finner du en pizzeria - som ligger ca. 1 ½ km bort.

Om du föredrar att laga mat själv så har du här möjligheten. Även om du bor i lägenhet kan frukost köpas till då gården även har hotellrum. Närmaste mataffär ligger ca. 600 meter bort.

Pool i gröna omgivningar

Det fina poolområdet är smakfullt med solterrass och solstolar. I huvudbyggnaden finns också en täckt område där barn och aktiva kan roa sig med bland annat tennis. För dig som är aktiv är det också möjligt att hyra cyklar på plats. Du betalar en deposition som återbetalas vid leverans så länge cyklarna återlämnas i samma skick. Slutligen, gemensamma tvättmöjligheter och naturligtvis gratis parkering finns på stället.

OBS:Här på stället sätter man pris på lantlig idyll i fridfulla omgivningar, varför familjer med barn i åldern från 4 år och uppåt är välkomna, men vi hjälper gärna familjer med små barn att hitta ett annat, bättre lantställe.

Välj mellan rum och lägenhet

Du kan välja mellan att bo i rum eller i lägenhet med möjlighet till självhushåll. Både rummen och lägenheterna är utrustade med telefon, Wi-Fi anslutning, aircondition, minikyl, Sat-Tv och badrum med dusch/kar och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map