Agriturismo i Caerano di San Marco i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Exempel på en av lägenheterna
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Col delle Rane präglas av både vin och historia. Vingården härstammar från 1700-talet och är omgiven av vin och skön natur åt alla sidor.

Prosecco och annat gott

Col delle Rane producerar den världsberömda Prosecco (DOCG, både torr och extra torr) - men det är bara toppen av deras isbergsproduktion. Här på vingården producerar familjen Gallina nämligen även rött vin (Merlot och Cabernet), fruktjuicer (t.ex. äpple), sylt och frukt såsom körsbär och plommon. Produktionen sker enligt ekologiska principer, och det mesta kan köpas för att konsumeras på plats - eller kanske ta med hem som ett minne av din semester. Det är möjligt att göra en vinprovning på plats (mot betalning).

Läs mer om Agriturismo Col delle Rane

Fler alternativ för möte med italienska köket

Det finns ingen riktig restaurang på gården - men ändå är matmöjligheterna många: De erbjuder nämligen enkla och kalla rätter både till lunch och middag ifall man önkar det, och vill stanna på stället. Vill du äta middag ute utan att ta bilen så ligger matstället Agriturismo alle Rive endast ca. 150 meter bort och är öppet fredag-lördag-söndag - och dessutom finns det två andra restauranger inom 2 km. I Caerano (läs: landsby) finner du en pizzeria - som ligger ca. 1 ½ km bort. Om du vill laga mat själv kan du välja att bo i en av gårdens fyra lägenheter på bottenvåningen. Om du väljer ett av rummen, så konsumeras frukost från en buffé med några av gårdens egna produkter i det vackra glashuset som vetter mot poolen. Bor du i en lägenhet kan frukost köpas då den ingår om du väljer vistelse i ett rum. Närmaste mataffär ligger ca. 600 meter bort.

Pool i gröna omgivningar

Dessutom Prosecco produktion så är styrelsen dra absoluta poolområdet är smakfullt gjort med solterrass och solstolar. I huvudbyggnaden finns också en täckt område där barn och aktiva kan roa sig med bland annat tennis. För aktiva är det också möjligt att hyra cyklar på plats. Man betala en depositionen som återbetalas vid leverans så länge cyklarna återlämnas i samma skick. Slutligen, gemensamma tvättmöjligheter och naturligtvis gratis parkering finns på stället. OBS:Här på stället sätter man pris på lantlig idyll i fridfulla omgivningar, varför familjer med barn i åldern från 4 år och uppåt är välkomna, men vi hjälper gärna familjer med små barn att hitta ett annat, bättre lantställe.

Rummen på Agriturismo Col delle Rane

Enkelrum

Det finns 12 rum i denna kategori och de kan antingen bokas som dubbel eller enkelrum. De är alla belägna i huvudbyggnaden på antingen 2:a eller 3:e våningen. Rummen är alla till högst två personer. Alla rum har LCD satellit-TV, minibar, aircondition, wi-fi och ett badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum

Det finns 12 rum i denna kategori och de kan antingen bokas som dubbel eller enkelrum. De är alla belägna i huvudbyggnaden på antingen 2:a eller 3:e våningen. Rummen är alla till högst två personer. Alla rum har LCD satellit-TV, minibar, aircondition, wi-fi och ett badrum med toalett och dusch.

Familjerum med balkong

Det finns fyra rum i denna kategori, och de har alla privata balkonger. De är belägna i huvudbyggnaden på 2:a våningen och vetter mot trädgården. Priset inkluderar en familj på fyra personer. Alla rum har LCD satellit-TV, minibar, aircondition, wi-fi och ett badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Uno med 2/3 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på bottenvåningen i en separat byggnad (med lägenheter Due och Tre). Den består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med kokvrå (med kylskåp, mikrovågsugn och fyra kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng till totalt tre personer (normalt bäddas det upp till alla tre personer i sovrummet, men ifall man har andra önskemål kan det ibland ordnas). Lägenheten har också LCD satellit-TV, aircondition, wi-fi och privat möblerad terrass intill lägenheten Due.

Tvårumslägenhet Due med 2/3 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på bottenvåningen i en separat byggnad (med lägenheter Uno och tre). Den består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med kokvrå (med kylskåp, mikrovågsugn och fyra kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för en extra säng till totalt tre personer (normalt bäddas det upp till alla tre personer i sovrummet, men ifall man har andra önskemål kan det ibland ordnas). Lägenheten har också LCD satellit-TV, aircondition, wi-fi och privat möblerad terrass intill lägenheten Uno.

Tvårumslägenhet Tre med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på bottenvåningen i en separat byggnad (med lägenheter Uno och Due). Den består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med kokvrå (med kylskåp, mikrovågsugn och fyra kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för två extrasängar till totalt fyra personer (normalt bäddas det upp till alla fyra personer i sovrummet, men ifall man har andra önskemål kan det ibland ordnas). Lägenheten har också LCD satellit-TV, aircondition, wi-fi och privat möblerad terrass.

Tvårumslägenhet Quattro med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på bottenvåningen i huvudbyggnaden. Den består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med kokvrå (med kylskåp, mikrovågsugn och fyra kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Det finns plats för två extrasängar till totalt fyra personer. (normalt bäddas det upp till alla fyra personer i sovrummet, men ifall man har andra önskemål kan det ibland ordnas). Lägenheten har också LCD satellit-TV, aircondition, wi-fi och privat, möblerad altan under välvda tak.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

La Casetta Blu

Longare, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Rekommendationer till dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Agriturismo Al Rocol

Ome, Lombardiet

Populärt i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map