Hotell i Cà Sabbioni Venezia i Veneto

Hotel Relais Cà Sabbioni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villan, som tidigare hette Villa Pampado är ganska liten och ger kanske inget större intryck utifrån, som så många av de andra villorna i området, men bjuder på en skön atmosfär när du väl stigit in. Hotellet passar dig som vill kunna kombinera natur med kultur, ha en bra utgångspunkt till att besöka områdets sevärdheter och tillgång till fri parkering och bra restaurang. Hotellet (villan), som genomgått renovering, har vunnit flera priser för sin design och erbjuder även konferensmöjligheter.

Du kan låta bilen stå

Mellan hotellet och floden har du landsvägen och mitt emot byggnaden ligger en busshållplats, perfekt för dig som vill kunna låta bilen stå. Du kan alltså ta dig runt området med lokala transportmedel och så även till Venedig, så slipper du dyra parkeringskostnader. På andra sidan floden ligger husen på rad och bakom villan finns en camping. Det bästa med hotellet förutom de fina rummen är att här finns en à la carte restaurang, Antico Ristoro Restaurant. Under sommarhalvåret dukar man upp i den sk. "gazebon" och på menyn hittar du lokala rätter baserade på både fisk och kött.

För tips och råd på vad du kan se och göra i området kan du vända dig till receptionen så hjälper de dig gärna. Det finns cyklar att låna, på förfrågan och efter tillgänglighet samt tvättservice, rumsservice och beställning av massage.

Läs mer om Hotel Relais Cà Sabbioni

Moderna rum

Det finns endast 10 rum på hotellet, alla med specifika namn. Vi kan erbjuda olika rumsvarianter med antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. De är moderna och har alla aircondition, Wi-Fi, Sat-TV, minibar, kassafack och badrum med dusch/kar och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Relais Cà Sabbioni

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map