Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Terrazze Borgo Borago

Terrass till lägenhet Peschiera Terrass till lägenhet Peschiera Lägenhet Lazise Lägenhet Bardolino Lägenhet Torri Lägenhet Brenzone Lägenhet Malcesine Lägenhet Garda
 
Terrazze Borgo Borago är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazze Borgo Borago är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Brenzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Il Convento di Borgo Brenzone ligger 5 minuters promenad från sjöns vatten, på dess östra sida. Du har nära till den lilla staden och de närmsta restaurangerna på sluttningarna, eller nere vid stranden. Du ska dock vara beredd på att vägen tillbaka är relativt brant - men inte omöjlig efter en pizza och ett gott glas vin, eller en rik middag i sällskap av ljudet från de blida vågorna, som för de varma kvällarna vid sjön mer behagliga.

Vilken härlig pool - vilken härlig sjöutsikt

Klostrets trädgård, som ligger mot söder, är inte så stor, men tillräcklig för att sola i gröna omgivningar med en doft av italienska örter. Bland blommande buskar och evigt gröna plantor, ser du solen från att den går upp över Monte Baldos topp, tills den går ner igen. Sjöns vatten skiftar i nyanser och färger och avspeglar himlens mönster och solstrålarnas skimmer när den närmar sig bergsidorna på den motsatta bredden, där klipporna är mer dramatiska och skarpa.

Njut av strandlivet nere vid sjön

Trots att du bor högt, har du inte långt till Assenza di Brenzone strand. Vid den lilla fiskehamnen, som är en miniutgåva av den mer berömda hamnen Bardolino, hittar du två caféer där lokala och ett fåtal turister umgås med varandra. Kom hit på morgonen och njut av din cappuccino tillsammans med fiskarna - eller ta en promenad med barnen och stanna för en italiensk glass medan motorcyklister stannar för att njuta av sjöns stillhet och en förfriskande drink.

Läs mer om Terrazze Borgo Borago

En känsla av det äkta Italien

Staden bidrar till en blandad upplevelse, för du hittar både vackra byggnader i förfall, och tråkigare hus och komplex med moderna balkonger och vackra vaser med blommer. Historiens händelser har satt sin prägel, och designat stadsplanen, och det ser ut som att stadens spöken har inspirerat lokala arkitekter och byggmästare de senaste 20-30 åren. På många sätt och vis är det, det äkta Italien du hittar här - vilken för oss betyder hjärtlig gästfrihet, tunga och inspirerande spår från historien och nutidens utmaningar vid lyckade, och mindre lyckade, val. Hoppet säger att de goda sakerna kommer att består, och de trista kommer att försvinna, vilket också är vad som skett i historien.

Vad innebär det att bo i ett kloster?

Det lilla klostret är inte längre bebott av munkar eller nunnor, så du behöver inte oroa dig över alla de regler som annars råder i religiösa institutioner. Du kommer dock att njuta av den harmoniska stämningen i denna byggnad, och det goda klimat som dessa antika byggnader har. De tjocka murarna i sten, den icke-standardiserade inredningen och den unika utsikten från byggnadens fönster och terrasser kommer ge möjlighet att andas in den ro och stämning, som säker har präglat vardagen för religiösa inneboende. Med en sådan vacker utsikt, är det i alla fall lättare att tro på ett högre väsen eller en särskild mening med livet - eller i alla fall med semestern...

Välutrustade semesterlägenheter antingen med terrass, loggia eller trädgård

Fem av byggnadens sju semesterlägenheter har antingen trädgård eller terrass - eller loggia med sjöutsikt, som idag är stängd med stora fönster. De övriga lägenheterna har ingen sjöutsikt och har därför också ett lägre pris, trots att de är lika bra utrustade som de övriga lägenheterna. De har alla aircondition, wifi, platt-TV och tvättmaskin, samt badrum med toalett, dusch och kök. Stället passar både familjer, då de har ett eller två sovrum och möjlighet för extrasäng i bäddsoffa, samt till par som letar efter ett lugnt och vackert ställe att bo på (då barnen inte har sommarlov, är det inte många barn i trädgården och i den härliga poolen).

Läs om lägenheterna på Terrazze Borgo Borago

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Balconi Lake View Besass

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Appartamenti Villa T14

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

search map