Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Residence Taki

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Taki Village är en trevlig semesterby som ligger vid Brenzone i lugna omgivningar ca. 3 km från ett litet centrum där du har barer, butiker och restauranger. Här finns både lägenheter och rum i olika kategorier, två pooler, barnpool samt jacuzzi och tillhörande solterrass varifrån du har en härlig utsikt över den västra delen av Gardasjön. Dessutom finns det en liten kiosk/bar där du kan handla lite förfriskningar.

Gröna omgivningar 150 m från sjön

Lägenheterna är fördelade på tre hus och omgivna av en stor olivlund. Husen med lägenheterna ligger ca. 150 meter från sjön och stranden, medans hotelldelen, där det finns en restaurang, ligger närmre sjön. Det som är extra bra att du kan här parkera utan att betala en extra avgift.

Semesterbyn har sin egna privata strand med solstolar och parasoll, och här finns även en liten "beachbar" där du kan slå dig ner med något gott att dricka. En restaurang finns också vilket kan vara bekvämt de dagar du inte vill ge dig ut. Här serverar de ett typiskt lokalt kök och maten kan du avnjuta ute på terrassen med panoramautsikt.

Läs mer om Residence Taki

Sol, bad eller aktivitet

En semester intill sjön kan innebära en aktiv semester om du känner för detta. Området runt om och intill Gardasjön är vackert och grönt med vinområden, kullar och berg. Här kan du göra sköna promenader och cykelturer, aktivera dig med olika vattensporter, tennis, golf (finns nära Gardasjön) eller så slappar du helt enkelt intill poolkanten eller nere vid "sjöstranden". Till barnen finns även en lekplats och under högsäsong anordnas det underhållning vid poolbaren.

Lägenheter med balkong eller terrass

Alla lägenheterna är snyggt men enkelt inredda och har balkong eller terrass med sjöutsikt (en del mindre än andra). Standardlägenheterna ligger fördelade över två byggnader, medan lägenheterna av kategori superior, som även har hårtork och luftkonditionering ligger i huvudbyggnaden (hiss finns) och får daglig städning.

Välj ett rum som passar

Önskar du hellre bo i hotelldelen kan du välja mellan olika rumstyper. En del är vända mot berget medans andra ut mot sjön, dessa kallar vi Lago då utsikten över sjön kan variera.

Det finns totalt 20 rum, som alla är snyggt men enkelt inredd med balkong. Rummen har faciliteter som aircondition, minibar, kassafack, Sat-TV, Wi-Fi och badrum med dusch samt hårtork. De rum som heter economy har endast en fransk säng på 140x200. De övrigas sängar kan vara dubbel eller kingsize beroende på rumstypen.

Praktisk information

Wi-Fi område finns samt parkeringsplats. Här finns ett garage på stranden för surfutrustning, cyklar och mindre gummibåtar. Du kan även ha med egen båt och plats finns, på förfrågan samt parkeringsmöjligheter för båttrailer. För priser m.m. gällande aktiviteterna/sporterna hör med receptionen

Aircondition - så fungerar det på Residence Taki
Airconditionanläggningen består av två motorer som stöttar varandra och är gemensamt för alla lägenheter med aircondition. Du har möjlighet att regulera temperaturen 2-3 grader mer eller mindre i förhållande till den centralt bestämda standardtemperaturen. Systemet fungerar genom att man använder kallt vatten som pumpas i rör forbi alla lägenheterna i byggnaden. Det är en grön anläggning som har sin fördelar (bättre inomhusklimat) och nackdelar (långsammare process). Följ anvisningarna ovan och du kommer uppleva att anläggningen fungerar efter förmålet med mindre risk för att du får en förkylning - men om du håller dörren ut till terrassen eller fönster öppna fungerar systemet inte alls, då det påverkas starkt av den luft och fuktighet som kommer utifrån.

Du kan äta frukost och kvällsmat på hotellet vid sjön
Om semester för dig betyder att du håller du borta från matlagning kan du ta del av fördelaktiga priser för frukost och middag (halvpension). Förvänta inte gastronomiska upplevelser eller spännande rätter, men du kan äta frukosten som buffé och om kvällen serveras det enkla rätter och en salladsbuffé med alla grönsaker du gärna vill ha. Restaurangen ligger på Hotel Taki som ligger ut till Gardasjön på andra sidan av vägen, ca. 100 meter från lägenheterna.

Läs om l√§genheterna på Residence Taki

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map