Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Residence Taki

 
Residence Taki är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Taki är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Brenzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Taki ligger vid Brenzone i lugna omgivningar ca. 2 km från centrum där man finner barer, butiker och restauranger. Här finns två pooler med barnpool och tillhörande solterrass varifrån man har en härlig utsikt över den västra delen av Gardasjön. Poolerna är öppna från maj till september. Dessutom finns det en liten kiosk/bar.

Gröna omgivningar 150 m från sjön

Lägenheterna är fördelade på tre hus och omgivna av en stor olivlund. Det är ca. 150 meter från sjön och stranden och till Hotel Taki där det finns en restaurang. Gratis parkering för gästerna på stället.

Läs mer om Residence Taki

Lägenheter med balkong eller terrass

Alla lägenheterna är snyggt men enkelt inredda och har balkong eller terrass med sjöutsikt. Standardlägenheterna ligger fördelade över två byggnader, medan superiorlägenheterna, som även har hårtork och luftkonditionering ligger i huvudbyggnaden. I huvudbyggnaden finns dessutom en hiss. Dessutom blir superiorlägenheterna städade dagligen.

Aircondition - så fungerar det på Residence Taki

Airconditionanläggningen består av två motorer som stöttar varandra och är gemensamt för alla lägenheter med aircondition. Du har möjlighet att regulera temperaturen 2-3 grader mer eller mindre i förhållande till den centralt bestämda standardtemperaturen. Systemet fungerar genom att man använder kallt vatten som pumpas i rör forbi alla lägenheterna i byggnaden. Det är en grön anläggning som har sin fördelar (bättre inomhusklimat) och nackdelar (långsammare process). Följ anvisningarna ovan och du kommer uppleva att anläggningen fungerar efter förmålet med mindre risk för att du får en förkylning - men om du håller dörren ut till terrassen eller fönster öppna fungerar systemet inte alls, då det påverkas starkt av den luft och fuktighet som kommer utifrån.

Du kan äta frukost och kvällsmat på hotellet vid sjön

Om semester för dig betyder att du håller du borta från matlagning kan du ta del av fördelaktiga priser för frukost och middag (halvpension). Förvänta inte gastronomiska upplevelser eller spännande rätter, men du kan äta frukosten som buffé och om kvällen serveras det enkla rätter och en salladsbuffé med alla grönsaker du gärna vill ha. Restaurangen ligger på Hotel Taki som ligger ut till Gardasjön på andra sidan av vägen, ca. 100 meter från lägenheterna.

Läs om lägenheterna på Residence Taki

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana, Lombardiet

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map