Semesterbostad i Brenzone vid Gardasjön

Residence Club Gardablú

 
Residence Club Gardablú är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Club Gardablú är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Brenzone här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Club Gardablú ligger i ett lugnt område vid Brenzone endast 150 meter från sjön och stranden. Här finns reception, hiss, pool (uppvärmd i långsäsongen), parkering, bordtennis och lekplats.

Gott om plats för barnen

Här kan barnen leka fritt utan att du som förälder behöver oroa dig för trafiken. Stället ligger nämligen på slutet av en väg som trafikeras nästan endast av ställets gäster samt de lokala invånare som också bor längs med vägen.

Du har härifrån bra utflyktsmöjligheter och det finns gott om trevliga byar och städer att besöka liksom det kända vinområdet Valpolicella. Tycker du om att vandra kan du ta dig upp på Montebaldo. Till San Michele Baldo linbana är det endast ca 9 km och till Prada Costabellas linbana ca 12 km.

Läs mer om Residence Club Gardablú

I det som vi kallar för klubbkort

I priset för det vi kallar klubbkort ingår sänglinne och handdukar, förbrukning av el, gas och vatten samt slutstädning samt tv.

Lägenheter med balkong

Här finns totalt 25 lägenheter som alla är snyggt inredda och välskötta. Lägenheterna har ingång från bergssidan medan uppehållsrummet och terrassen / balkongen blickar ut över sjön även om sjöutsikten ibland täcks av träden i trädgården.

Lägenheterna på Residence Club Gardablú

Dölj texten
 
 
search map