Hotell i Brenzone vid Gardasjön

Hotel Taki

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Taki ligger på Gardasjöns östra sida. Det är ca. 6 km till Brenzone sul Garda, som du har norr om dig och ca 7 km till Torri del Benaco som du har söder om dig. Du har dock endast ca 3 km till närmsta lilla centrum där du har en liten småbåtshamn, barer och restauranger.

Bakom semesterbyn går sjövägen som tar dig från norr till söder och framför dig har du alltså sjön. Semesterbyn är ett riktigt familjeställe och passar dig som vill ha en aktiv semester med familjen.

Flera faciliteter på plats och privat strand

Hotellet är alltså en del av ett större komplex som också omfattar Residence Taki som ligger ca. 150 meter bort från hotelldelen. På området har du flera faciliteter som tennisbana, två pooler samt barnpool och jacuzzi. En tillhörande solterrass finns varifrån du har en fin utsikt över sjöns västra bredd. Poolerna är öppna från maj till september, beroende på väderleken.

Semesterbyn har sin egna privata strand med solstolar och parasoll, och här finns även en liten "beachbar" där du kan slå dig ner med något gott att dricka. En restaurang finns också vilket kan vara bekvämt de dagar du inte vill ge dig ut. Här serverar de ett typiskt lokalt kök och maten kan du avnjuta ute på terrassen med panoramautsikt.

Läs mer om Hotel Taki

Praktisk information

Wi-Fi område finns samt parkeringsplats. Här finns ett garage på stranden för surfutrustning, cyklar och mindre gummibåtar. Du kan även ha med egen båt och plats finns, på förfrågan samt parkeringsmöjligheter för båttrailer. För priser m.m. gällande aktiviteterna/sporterna hör med receptionen.

Olika typer av rum samt bungalow

Det finns olika typer av rum, totalt 20 rum, som alla är snyggt men enkelt inredda, alla med balkong. Rummen har faciliteter som aircondition, minibar, kassafack, Sat-TV, Wi-Fi och badrum med dusch samt hårtork. De rum som heter economy har endast en fransk säng på 140x200. De övrigas sängar kan vara dubbel eller kingsize beroende på rumstypen.

Suite (D) är på ca 70 m² och kan ta 4/7 personer. Denna ligger intill bungalowerna på stranden. Den har ett allrum, 3 sovrum (varav 2 av dem har enkelsängar) samt 2 badrum. I denna Suite finns ett pentry med bl.a diskmaskin samt en möblerad terrass. Som faciliteter har du Wi-Fi, kassafack, Sat-TV och hårtork. Kaffekokare är på förfrågan mot en deposition. Här ingår aldrig frukost.

Den typ som heter bungalow (ligger intill hotellet och intill stranden) kan ta mellan 2-4 personer och är fördelad i två plan. På bottenplan har du ett sovrum med dubbelsäng och en trappa upp finns ett sovrum med två enkelsängar. Här finns ett badrum med dusch och vi vill be dig observera att den inte har något pentry eller köksdel utan endast ett kylskåp. Här finns en tillhörande terrass med bord och stolar samt solstolar och parasoll. Som faciliteter har du Wi-Fi, kassafack, Sat-TV och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Taki

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map