Hotell i Brenzone vid Gardasjön

Hotel Drago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Drago ligger utmed kustvägen GardesanaGardasjöns nordöstra bredd mellan Brenzone och Malcesine. Hotellet blickar ut över sjön med sjöstrand och badbryggor nära hotellet samt vy till den lilla ön Trimellone.

Läget är A och O vid Gardasjön

Med Hotel Drago som utgångspunkt tar du smidigt runt på utflykter både i bil eller med offentlig transport. Närmaste samhälle är Brenzone som ligger inom 500 meter. Här finner du inköpsmöjligheter, restauranger, en liten hamn och busshållplats. Du har endast ca. 5 km till Malcesine som förutom ett sevärt centrum innehar den linbana (kabinlift) som tar dig upp till toppen av Gardasjöns högsta berg, Monte Baldo. Vänder du istället blicken åt söder kommer du snabbt till välkända städer som Garda och Bardolino medan det är ca. 55 km till Verona. Skulle "robusta" och smakrika viner intressera dig är det heller inte långt till vindistriktet Valpolicella.

Läs mer om Hotel Drago

Hotell med flera faciliteter

Faciliter finns det så det blir över på Hotel Drago. Ankommer du i bil finns det både övertäckt parkeringsplats och garage. I huvudbyggnaden finner du reception med lounge och bar samt kostnadsfri internet-point i detta område. Det finns trådlöst wi-fi på hela hotellet som kan användas mot en minde kostnad. I hotellets restaurang serveras frukosten som buffé och om kvällen kan du äta din middag här. Det finns även möjlighet att boka vistelse med halvpension. Restaurangen är modernt inredd med en formell atmosfär.

Bada i poolen eller på stranden

På hotellet finner du en trevlig och inhägnad trädgård med pool, snackbar och ett litet gym. Vid poolområdet finner du även en skön solterrass med solstolar. Under sommaren erbjuder hotellet en Lido med solstolar och strandservice så du kan få serverat något gott att dricka precis vid sjökanten. Under Lidons öppettider finns det även trådlöst wi-fi så du kan läsa nyheter eller söka information direkt från solstolen.

Rum i huvudbyggnad eller annex

Hotel Drago erbjuder 78 rum fördelade på huvudbyggnaden och ett annex (endast ca. 10 meter mellan byggnaderna). Rummen mäter mellan 12-14 m² och är utrustade med aircondition, satellit-TV, förvaringsbox, telefon, minibar samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Nästan alla rum har balkong som vänder antingen mot sjön eller poolen, där majoriteten vänder mot sjön.

Läs om rummen på Hotel Drago

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map