Semesterbostäder & hotell i Borca di Cadore

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Borca, som har knappa 800 invånare, är omgiven av höga berg, som under vintermånaderna är populära bland skidturister. Närmaste skidliftar hittar du i norr, i San Vito (6 km), där det finns spår för längskidor och två stollifter; samt vid den berömda skiddestintionen Cortina d'Ampezzo (15 km). Både områden kan nås med skidbuss.

Reser du hit på sommaren, är läget i Dolomiterna, idealt till att utforska den vackra naturen på vandringsturer i dalen eller genom skogarna. Du kan också spendera lång tid på att testa det lokala kökets härligheter på alla de restauranger som finns i dalen.

Karta över Borca di Cadore

Klicka på kartan här nedan, om du vill få en överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hitta din semesterbostade eller hotell i Borca di Cadore

Oavsett om du kommer hit på sommaren eller vintern, är valet av semesterbostad viktigt. Det stora urvalet av hotell, semesterlägenheter och andra bostadsformer, som du hittar här på In-Italia är därför alla handplockade. Du kan enkelt hitta den inkvartering som passar bäst till dina behov och önskningar, genom att använda vår sökmotor överst på sidan.

Har du behov av hjälp, eller vill ha mer information om semesterbostäderna i Borca di Cadore, är du välkommen att kontakta oss på mail, chat eller via telefon.

Läs mer om Borca di Cadore

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Residence Liana

Torri del Benaco

search map