Omdömen från Villaggio Tivoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villaggio Tivoli

Läs personliga omdömen av Villaggio Tivoli som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villaggio Tivoli. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt till barnfamiljen

Härligt avskärmat område nära gågatan, marknadsplats och tivoli.

Bibione som semester-destination

Villaggio Tivoli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Tivoli
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser, terrass/uteplats
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

2 härliga veckor i Bibione

Vi hade två riktigt bra veckor i Bibione. Lägenheten själv är inte lyx. Vi är mycket glada över det område som är 2 minuter till flera affärer, 5 minuter till huvudgatan och 10 minuter till stranden. Dessutom älskade vi den lilla uteplats / terrass där vi kunde njuta av eftermiddagen och kvällssol

Villaggio Tivoli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Tivoli
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser, terrass/uteplats
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt boende för dom med liten budget.

Bra, centralt läge. Mycket nära till shopping och mataffärer. 5 minuters gångväg till centrum. Lägenheten var bra, dock lite sliten. Men för oss som tillbringar så mycket tid som möjligt ute är det inget problem. Två pooler på området, med tillhörande barnpooler. Bra!
Ett bra budgetboende väl värt pengarna. Litet minus för trång P-plats. Vi har i och för sig en minibuss( Chrysler Grand Voyager) som är ganska stor.

Villaggio Tivoli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Tivoli
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ C6)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn

Trevlig familjesemester

Vackert ställe, med de faciliteter en familj på 2 vuxna och 2 barn behöver. Ligger avskärmat, men åndå nära både köpman, marknad, tivoli och gågata. Större supermarknad finns också inom rimligt avstånd.

Rekommendationer till andra gäster

Restaurangerna Amore och Atmosphera är helt klart värda sina besök. Desserten och en drink kan man med fördel inta på Hokus Pokus där servicen är varm och tillmötesgående.

Villaggio Tivoli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Tivoli
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ C6)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villaggio Tivoli

Villaggio Tivoli
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Tivoli
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (typ C6)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Linnea och familj från Växjö i Sverige bodde på Villaggio Tivoli i Bibione från den 21. till den 28. juli 2012.

Allt har gått bra och boendet var helt perfekt. Vi fick vår lägenhet mot norr och det är vi tacksamma för. Vi kunde sitta i trädgården hela dagarna. Poolerna var mycket bra och området välskött.
Jag har en enda sak som var negativ.
Vi fick sitta i kö 4 timmar i södra Tyskland på lördagen, och insåg vid 3-tiden på eftermiddagen att vi inte skulle hinna ner till 19.00
Jag ringde kontoret i Bibione och fick till svar att vi går hem 19.00 men ring mig 18.45 så får vi se hur långt ni är. När jag ringde nästa gång var vi i närheten av Udine och då sa mannen vi väntar på er till 20.00 men är ni inte här då så stänger vi och då får ni nyckeln i morgon. Vi anlände Bibione 20.00 och då står där andra människor och checkar in, det var alltså inte bara oss de väntade på. Vi var helt uppstressade över att kanske inte hinna i tid och få sitta i bilen första natten.
Vi har varit i Italien 6 år i rad och de gånger vi blivit försenade p.g.a. extra långa köstopp så har vi alltid fått besked om att vi får hämta vår nyckel någon annanstans. Det har fungerat perfekt och vi har sluppit stressen över att inte hinna fram i tid.
Vi är i övrigt mycket nöjda med vår vecka i Bibione.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
Anders med familj från Mjällom i Sverige bodde på Villaggio Tivoli i Bibione från den 17. till den 24. juli 2010.

Allt gick fint i Bibione, toppenväder var det så vi var glada att ha både pool och nära till havet. Stället var större än vi trodde och Tivoli var ett mysigt område med mycket växter runt alla hus.
Vi hade AC på rummet som tur va, fastän de sa att vi inte hade det enligt bokningen. Det låg mellan 27-35 grader hela veckan så AC var behövligt. Vi kan varmt rekommendera Bibione både gästvänligt, kanonstrand och rent och snyggt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Residence Girasoli

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Edera

Caorle

Camping Gasparina

Castelnuovo del Garda

search map