Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Tivoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Tivoli som ligger i en av Bibiones äldsta delar, passar dig som vill bo både lugnt och lummigt på din semester. Området är ganska stort och barnen har bra med yta att röra sig på. Läget innebär också att du snabbt och smidigt tar dig till stadens utbud av affärer, barer och restauranger, och så även till den sköna sandstranden.

Härligt poolområde

Trots att boendet är av enklare standard väljer många gäster att återkomma då barnen trivs bra här på Villaggio Tivoli. Här finns nämligen ett skönt poolområde där även de yngsta gästerna kan svalka sig varma sommardagar och när de, mot förmodan, tröttnat på detta kan de roa sig på lekplatsen eller utmana sina föräldrar i ett parti tennis. Under sommarhalvåret lockar Luna Park med sina attraktioner och du har endast 700 meter hit. Tänk på att det inte finns solstolar och parasoll vid poolområdet, utan endast bänkar.

Affärer och restauranger i direkt närhet

Vad som är extra bekvämt med Villaggio Tivoli är att du har mataffär, lite butiker, restauranger och barer, strax intill dig. Dessutom tar det endast ca. 10 min (ca 500 m) att, till fots gå till Viale Aurora som blir gågata på kvällen och där du finner ett stort utbud av allting. Du traskar även raskt ner till den sköna sandstranden och strandpromenaden som sträcker sig längs med Bibione.

Priserna för strandservice är ännu inte fastställda, men det lönar sig att boka plats i förväg om så önskas. Priset vi har indikerat är ett ca pris.

Läs mer om Villaggio Tivoli

Personligt inredda lägenheter

Lägenheterna ligger i mindre hus med 6-8 lägenheter i varje. Du bor antingen på bottenplan med terrass eller en trappa upp med balkong. Den stora lägenheten är i två plan s.k. duplex. De flesta lägenheterna har olika ägare som alla har satt sin personliga prägel på inredningen. Standarden är enkel men funktionell med aircondition, TV och grillmöjlighet på terrassen/balkongen. Tänk på att handdukar måste medtas.

Lägenheterna på Villaggio Tivoli

Lägenhet m. 1 sovrum och terrass/trädgård

består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (lämpligast för barn), sovrum med dubbelsäng och våningssäng, badrum / toalett samt trädgård eller terrass.

Lägenhet (duplex) m. 2 sovrum och uteplats

Lägenheterna är fördelade på två plan med ingång från markplan. De består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (lämpligast för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch samt uteplats med eldstad. Ca 55 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Michelangelo

Bibione, Veneto

Residence Sporting

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map