Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Sole B

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Sole B är litet och passar dig som vill bo med ett lite lugnare läge. Här kan du koppla av och eftersom du bor med självhushåll kan du själv stå för trollkonsterna i köket. Den närmsta mataffärern har du som nämnt strax intill dig, där du hittar allt du behöver. Detta boendet passar familjer som reser med barn och som vill ro om sig själv och sin familj.

Härliga poolstunder och lata stranddagar

Till Villaggio Sole B hör en pool som ligger centralt placerat, d v s de flesta lägenheter har utsikt över poolen. En del finns till de yngsta gästerna och solstolar finns utplacerade, samt ett par parasoll för dig som ibland vill dra dig tillbaka in i skuggan. När du längtar att få känna sand under fötterna kan du bege dig till stadens strand. Bibione är nämligen känd för sin fina, långa och breda sandstrand, och är ett perfekt val för dig som är ute efter härliga dagar fyllda med sol och bad i en lugn och opretentiös ort.

Rytmen är som sagt behaglig och man tar här dagen som den kommer. Speciellt barnfamiljer tycker mycket om Bibione då här är lugnt även på kvällarna och faktumet att barer, restauranger och butiker håller kvällsöppet. Ett trevligt och uppskattat nöje innan det är dags att dra sig tillbaka för kvällen.

Från Villaggio Sole B är det ca 1,5 km till stranden, och om du hyr strandplats (det finns även fria stränder) har du shuttlebuss med i priset. Har du med dig din cykel eller hyr en i Bibione går det utmärkt att ta sig fram i den lilla badorten eftersom det finns gott om cykelvägar här, även längs med hela strandpromenaden.

Ta en karusellrunda, gå på marknad eller shoppa loss

Till stadens tivoli, Luna Park Adriatico är det ca 750 meter och där hålls det även en stor trevlig marknad en gång i veckan. Om du går ca 1200 meter rakt fram kommer du fram till Viale Aurora, där den ena butiken avlöser den andra och det finns gott om både barer, glassbarer, restauranger och cykeluthyrare. För ett ännu större utbud och affärer i olika prisklasser kan du ta bilen bort till närliggande Lignano. Du är där på ca 10-15 min med bil, och här har du förutom en massa nöjen av olika slag ett flertal butiker, uteserveringar och restauranger. Här finns t. o.m en golfbana.

Läs mer om Villaggio Sole B

Du har balkong eller terrass

Lägenheterna är rymliga och kan vara i ett eller två plan. Du har antingen möblerad balkong eller terrass och grillmöjlighet finns till varje lägenhet. Parkeringsplats finns till en bil per lägenhet.

Lägenheten på Villaggio Sole B

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

På bottenplan eller första plan. Allrum med pentry och bäddsoffa för en person, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch. Balkong eller terrass. Ca 45 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map