Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Nautilus

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bo centralt i Bibione

Du bor i den del av Bibione som heter Spiaggia och har promenadavstånd till stora delar av stadens utbud av barer, affärer och restauranger. Det tar dig ca. 10 min (750 m) att promenera till Viale Aurora som bliver till gågata kvällstid. Ner till den sköna sandstranden och strandpromenaden tar det runt 15-20 min (ca 1 km).

Men du behöver inte gå långt innan du finner både bar, restaurang och mataffär, som du hittar på Via Lemene, ett par minuter bort vilket är både bra och bekvämt. Även Tivoliparken och marknadsplatsen ligger i närheten.

För dig som vill bo lugnt och lummigt

Speciellt barnfamiljer trivs bra på Villaggio Nautilus. Här är lugnt och skönt och här finns en tillhörande välskött trädgård, som de låga tvåvåningshusen är byggda runt om. I mitten hittar du det uppskattade poolområdet där det finns en separat pool till barnen. Du har inga parasoll och solstolar runt poolerna vilket ger lite friare ytor att röra sig på.

Läs mer om Villaggio Nautilus

Gott om plats i rymliga lägenheter

Semesterlägenheterna är alla komfortabelt inredda samt utrustade med förvaringsbox, och TV. Varje lägenhet är dessutom utrustad med antingen balkong eller terrass/trädgård. Hyr du strandservice (på nyckelkontoret) ingår shuttle fram och tillbaka mellan ditt boende och stranden.

L√§genheterna på Villaggio Nautilus

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong/terrass

Uppehållsrum med pentry och två sovplatser i bäddsoffa, sovrum med två sovplatser samt badrum med dusch och toalett. Lägenheterna har antingen balkong eller terrass.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong/terrass

Uppehållsrum med kokvrå och en sovplats i bäddsoffa, två sovrum med vardera två sovplatser samt badrum med dusch och toalett. Lägenheterna har antingen balkong eller terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map