Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Michelangelo

 
Villaggio Michelangelo är inte tillgänglig i dagsläget
Villaggio Michelangelo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villaggio Michelangelo ligger i en av Bibione's äldsta delar vilket innebär mycket grönska i ett lugnt kvarter. Och eftersom husen ligger i fyra olika grupperingar med vars ett poolområde är det både luftigt och behagligt att vistas här.

Välj mellan pool och strand

Lägenheterna ligger i färgglada radhus i traditionell stil, och är fördelad på två plan med balkong eller trädgård eller både ock, beroende på boendets storlek. Poolområdet hittar du i trädgården med pool både till stora som små. Då poolområdet varken har solstolar eller parasoll har du och din familj större ytor att röra er på.

Skulle du däremot föredra stranden så har du Bibiones trevliga strandpromenad och långa härliga strand ca en kilometer bort. Här kan du koppla av i sanden med tårna i vattenbrynet under den sköna solen. Köper du till strandservice, på plats, har du dessutom fri shuttle fram och tillbaka mellan ditt boende och stranden.

Läs mer om Villaggio Michelangelo

Ett ställe för dig med barn

Detta är ett familjeställe på många sätt och vis. Du bor lummigt (pinjeträd runt om) och avkopplande, barnen har ytor att röra sig på och du har samtidigt nära de faciliteter som behövs för en trivsam semester. Endast ett par minuter bort har du en mataffär där du kan handla hem til dina måltider, salumeria, bazar och skulle barnen bli sugna på pizza kan du fortsätta ett par minuter till och du kommer fram till en restaurang/pizzeria.

För ett större utbud kan du ta dig bort, ca 800 m, till Viale Aurora, som blir gågata på kvällarna. Här finns flertalet av butiker, glassbarer och uteserveringar.
Skulle tivoliparken locka en kväll har du denna endast ca 10 min bort, så även marknadsplatsen där det en gång i veckan hålls en riktigt stor och trevlig tillställning med allt du kan önska och lite till.

Lägenheterna

Villaggio Michelangelo är trevligt boende och trots det faktum att lägenheterna är både enkelt och funktionellt inredda, väljer många gäster att återkomma. Lägenheten är för det mesta i ett plan men två plan kan förekomma. De har antingen balkong eller terrass.

Inredningen är enkel och spartansk, men du har TV och kassaförvaring. Hyr du aircondition tänk på att den har svårt att kyla ner samtliga rum, speciellt om de är fördelade på två plan. I de större lägenheterna kan sovplatsfördelningen variera och en person sova i bäddsoffa i allrummet.

Lägenheterna på Villaggio Michelangelo

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Allrum med pentry och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Balkong.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Allrum med pentry, bäddsoffa för två personer, 2 sovrum med vardera 2 sovplatser (vån.säng i det ena), badrum med dusch och WC. Balkong

Lägenhet m. 3 sovrum och balkong el. terrass

I två plan. Allrum med pentry, sovrum för 1 person, litet badrum med toalett. Trappa upp till sovrum för 3 personer, sovrum med två enkelsängar och badrum med dusch och toalett. Balkong/terrass.

Dölj texten
 
 
search map