Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Michelangelo

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villaggio Michelangelo ligger i en av Bibione's äldsta delar vilket innebär mycket grönska i ett lugnt kvarter. Och eftersom husen ligger i fyra olika grupperingar med vars ett poolområde är det både luftigt och behagligt att vistas här.

Njut i solen

Lägenheterna ligger i färgglada radhus i traditionell stil, och är fördelad på två plan med balkong eller trädgård eller både ock, beroende på boendets storlek. Det fina poolområdet hittar du i trädgården med pool både till stora som små. Då det inte finns solstolar och parasoll att trängas med har du och din familj här stora ytor att röra er på.

Bibiones trevliga strandpromenad och långa härliga strand ligger en kilometer bort. Här kan du koppla av i sanden med tårna i vattenbrynet under den sköna solen. Köper du till strandservice, på plats, har du dessutom fri shuttle fram och tillbaka mellan ditt boende och stranden.

Läs mer om Villaggio Michelangelo

Ett familjeställe

Detta är ett familjeställe på många sätt och vis. Du bor lummigt och avkopplande, barnen har ytor att röra sig på och du har samtidigt nära de faciliteter som behövs för en trivsam semester. Endast ett par minuter bort har du en mataffär där du kan handla hem til dina måltider, salumeria, bazar och skulle barnen bli sugna på pizza kan du fortsätta ett par minuter till och du kommer fram till en restaurang/pizzeria.

För ett större utbud kan du ta dig bort, ca 800 m, till Viale Aurora, som blir gågata på kvällarna. Här finns flertalet av butiker, glassbarer och uteserveringar.
Skulle tivoliparken locka en kväll har du denna endast ca 10 min bort, så även marknadsplatsen där det en gång i veckan hålls en riktigt stor och trevlig tillställning med allt du kan önska och lite till.

Villaggio Michelangelo är trevligt, välskött och fint och trots det faktum att lägenheterna är både enkelt och funktionellt inredda, väljer många gäster att återkomma.

Lägenheterna

I ett eller två plan med balkong eller terrass. Inredningen är enkel men du har TV och kassaförvaring.

L√§genheterna på Villaggio Michelangelo

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

Allrum med pentry och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Balkong.

Trerumslägenhet med 5/6 sovplatser (med balkong eller terrass)

I två plan. Allrum med pentry, bäddsoffa för två personer, 2 sovrum med vardera 2 sovplatser (vån.säng i det ena), badrum med dusch och WC. Balkong och terrass.

Fyra-rumslägenhet med 5/6 sovplatser

I två plan. Allrum med pentry, 3 sovrum med vardera 2 sovplatser, 2 badrum med dusch och WC. Balkong och terrass.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Residence Le Gemme

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Populärt i Veneto

search map