Omdömen från Villaggio Lido del Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villaggio Lido del Sole

Läs personliga omdömen av Villaggio Lido del Sole som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villaggio Lido del Sole. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt semester

Härligt ställe som ligger nära allt

Bibione som semester-destination

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (residence), balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fin lägenhet till 4 vuxna men altanen var för liten

Vi hade en 7 personers lägenhet. Vi var "endast" 4 vuxna, vilket passade perfekt för denna lägenhet, då det är 1 rum med 2 sovplatser, 1 rum med 3 sovplatser och så 2 sovplatser i vardasrummet. Det var 2 altaner. Den ena hade endast till en torkställning och den andra hade plats till ett bord där vi 4 kunde sitta - det är med lite god vilja om man ska kunna få plats 3 personer mer där. Rengörningen var inte den bästa. Villaggio Lido del Sole ligger lite längre bort från själva centrum av Bibione än vad vi är vana till, men det var faktiskt helt okej. Ok avstånd till stranden, inköp, god restaurang (Metro Bar), mumsig glass (Ke Gelato) och en härlig promenad på ett par km laängs strandpromenaden för att komma in till centrum. Så sammanfattningsvis - en bra placering samt en härlig och varm semester!!

Bibione som semester-destination

Härligt semesterställe - speciellt för barnfamiljer
Prova restaurang Pineda och glass på Maxi Gelato

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Trerumslägenhet m. 7 sovplatser (residence), balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

14 dagar på Villaggio Lido del Sole

Härligt ställe med badvakt vid poolen och det var rent. Ställets trädård/gemensamma område var fint och välhållet.
Om det hade varit en bar med dricka, glass och enklare rätter på stället så hade de tjänat mycket penger. Det saknades.

Tråkig bydel - vi skulle ha valt Bibone centrum istället

Bibione som semester-destination

Rena turiststället med hoteller, semesterlägenheter och affärer

Väldigt dålig service på stranden. Vi fick inte ha med oss ett eget parasoll med undantag av en VÄLDIGT lten del av stranden, där det var tillåtet men där var överfullt av människor

Om man vill ha en solstol och ett parasoll så var det ca 50 m till vattenkanten

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (villette), terrass/trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villaggio Lido del Sole

Bibione som semester-destination

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (villette), terrass/trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Barnvänligt ställe

Vi tillbringade en vecka av vår semester på Villaggio Lido del Sole. Vi har varit här förut och barnen vill så gärna tillbaka, så vi valde det i är igen. Våra barn älskar poolen och ja, hela stället faktiskt. Tyvärr kan det vara en del mygg som kan blir lite irriterande. Personalen på Lampo ger väldigt bra service. Jag tycker att det var irriterande att man inte överhöll öppettiderna vid poolen, så redan från kl 07.30 på morgonen var nästan alla solstolar vid poolen upptagna och reserverade med gästers handdukar, trots att poolen inte öppnar förrän kl 09.00.

Bibione som semester-destination

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (residence), balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Barnvänligt och prisvärt

Villaggio Lido del Sole är en barnvänlig anläggning. Trevligt med öppna gröna ytor som hålls efter och fräsch pool med solstolar som räcker till alla. På kvällarna är det barnshow ganska sent, vilket kan vara trevligt om man vill delta eller störande om barnen ska sova och man bor nära scenen. Lägenheterna håller mycket enkel standard och är klent utrustade med köksredskap, men i gengäld är boendet inte heller så dyrt jämfört med mycket annat på orten. Vi har bott i de två olika sortens lägenhetshus som finns på anläggningen och jag tycker att villette är den bättre varianten. Då har man två våningar inne i lägenheten och inga grannar ovanför samt ingen hiss som väsnas, vilket var fallet i den andra lägenheten. Det är en knapp kilometer att gå ner till stranden och på vägen finns både mataffär, bageri och restauranger. Till centrala Bibione är det lite längre och vi har tagit bilen på kvällarna när vi velat gå på stan och äta glass och se på folkvimlet.

Bibione som semester-destination

Det vi har gillat med Bibione är att det är en mindre semesterort med lagom mycket folk och trängsel. När vi varit där har det aldrig varit helt proppfullt på stranden utan det finns plats åt alla. Också roligt är att det är många italienare som semestrar i Bibione, inte bara tyskar och tjecker som annars verkar vara största utländska besökskategorierna.
Inne i stan finns en gågata som har gott om butiker och restauranger och man kan köpa god italiensk glass överallt. Vi har även provat att boka tennisbana per timme och hyrt cyklar för billig penning. Då kan man göra utflykter lite längre bort och se lite landsbygd utan att ta bilen.
Några dagar har vi åkt lite längre med bil. På ungefär en timmes avstånd har vi besökt Caorle, fin stad där det också ligger ett vattenland som barnen uppskattade mycket (Aquafollie). Även Concordia Sagittaria samt Aquileia med mosaiker och andra lämningar från romartiden. Outletbyn Palmanova nås också på en knapp timme.

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (villette), terrass/trädgård

Enkelt boende, men prisvärt och mysiga omgivningar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Höstsemester

Posetivt är fin lägenhet och terrass som är lagom stor för fam. på max 4 pers. Härligt poolområde med bra ordning och tillgång på solstolar och parasoller. Bra och säkert område för mindre barn. Trevlig gemensam grillplats. Negativt är att Wi-Fi endast finns tillgängligt i pool- och receptionsområdet, samt dålig underhåll av utrustningen i lägenheten och svag belysning, framfö allt i sovrummet.

Bibione som semester-destination

När vi var där, den 15:e och 22:a sept. och i princip alla restauranger var då stängda!

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet

Stängde ner och plockade in utrustning innan veckan var slut
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (residence), balkong

storlek bra men underhållet dåligt, bl.a saknades lampor i sovrummet och taklampan i hallen var trasig liksom 2 av tre st. i badrummet.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

kall pool, endast 17-18 gr.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Villaggio Lido del Sole

Vi tycker tyvärr lägenheten präglades mycket av att den var till uthyrning. Det var flera skrapor lite här och var, och generellt inte så trevlig. Lite dammigt i hörnen. Det saknades en ugn, det hade vi inte varit observanta på när vi bokade, och generellt så var där inte mycket utrustning i köket. Bra avstånd till stranden, och poolen var också riktigt fin. Bibione som område är enligt min smak FÖR turistigt, men vi kom också direkt från Toscana som var något helt annat. Så kontrasten var rätt stor.
Inget internet, om du inte går till sportbaren.

Bibione som semester-destination

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (villette), terrass/trädgård
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester

Jag har varit i Bibione flera gånger, och denna gång var också ett nöje. En riktigt bra plats för barnfamiljer, med många olika möjligheter för underhållning. Kommer gärna tillbaka en annan gång.

Bibione som semester-destination

Var på Aquasplash, ett vattenland cirka 15 minuter från Bibione. Ett bra alternativ till poolen, men något för varje ålder.

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Tvårumslägenhet m. 5 sovplatser (residence), balkong
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villaggio Lido del Sole

Bibione som semester-destination

De restauranger vi besökte, var inte så bra, beställde fisk 2 gånger och de var grillade riktigt dåligt på båda platser, inte vad man förväntar sig av italiensk mat.

Villaggio Lido del Sole
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villaggio Lido del Sole
Trerumslägenhet m. 7 sovplatser (villette), terrass/trädgård

Är sliten, men annars fint inredd.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Det var endast wifi runt den ena poolen och kontoret.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map