Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De flesta som väljer en vistelse på Villaggio Lido del Sole är nöjda med sitt val, speciellt barnen eftersom de här kan hoppa, springa och sparka boll utan att någon störs. Dessutom känns det tryggt för föräldrarna eftersom området är bilfritt. Detta i kombination med att du har gångavstånd till stranden och Lido del Soles utbud bidrar till en ökad trivsel.

Lugnt boende med pool

Villaggio Lido del Sole har ett stort poolområde som är utrustat med solstolar och parasoll, så att du bekvämt kan lapa sol hela dagarna. Här finns givetvis även pool till de yngsta semesterfirarna som gillar att plaska runt när de inte flockas runt lekplatsen.

Kombinera poolen med stranden

Skulle däremot havet och stranden locka har du denna endast ca. 600 meter bort, precis som strandpromenaden som tar dig in till Bibiones centrum, Spiaggia, med sitt stora utbud av butiker, barer och restauranger. Det tar ca. 20-30 min (ca 1,5 km) att promenera dit, men om du har cykel med eller väljer att hyra på plats kan du enkelt ta dig in längs strandpromenaden, annars går det bra att ta buss fram och tillbaka.

Priserna för strandservice är ännu inte fastställda, men det lönar sig att boka plats i förväg om så önskas. Priset vi har indikerat är ett ca pris.

Allt i din närhet

Du behöver inte ta dig så långt för att göra dina inköp, för även om du bor i det lugna området som heter Lido del Sole har du här allt du behöver som mataffär, barer och restaurang. Bredvid Villaggio Lido del Sole finns det en bar, som är speciellt populär bland barnen då de kan köpa snacks och glass. Här kan du även hyra klubbor till minigolfbanan som finns intill. Inne på området finns det gemensamma grillplatser, om grillandan faller på samt tvättmöjligheter. Parkering ingår och det finns möjlighet till garage under markplan på förfrågan. Wi-Fi har du i receptionen.

Läs mer om Villaggio Lido del Sole

Byggnader med olika namn

Villaggio Lido del Sole består av flera byggnader i tre- respektive tvåvåningshus och du kan välja mellan olika storlekar beroende på hur många ni är som reser tillsammans. Trevåningshusen kallar vi för "residence" och tvåvåningshusen för "villette" för att du ska kunna skilja dem åt.

Lägenheterna är rymliga och har antingen balkong eller terrass beroende på vilken typ du väljer. Inredningen är enkel och alla har samma faciliteter som aircondition (i sovrummen), Sat-TV, förvaringsbox, kaffekokare, badrum med dusch. Hiss finns inte i de byggnader som kallas "villette". Tänk på att handdukar inte går att hyra.

Läs om l√§genheterna på Villaggio Lido del Sole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villaggio Lido del Sole

Läs personliga omdömen av Villaggio Lido del Sole som ligger vid Adriatiska kusten. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villaggio Lido del Sole. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 35 omdömen från Villaggio Lido del Sole

Perfekt semester

Härligt ställe som ligger nära allt

Läs mer

Fin lägenhet till 4 vuxna men altanen var för liten

Vi hade en 7 personers lägenhet. Vi var "endast" 4 vuxna, vilket passade perfekt för denna lägenhet, då det är 1 rum med 2 sovplatser, 1 rum med 3 sovplatser och så 2 sovplatser i vardasrummet. Det var 2 altaner. Den ena hade endast till en torkställning och den andra hade plats till ett bord där vi 4 kunde sitta - det är med lite god vilja om man ska kunna få plats 3 personer mer där. Rengörningen var inte den bästa. Villaggio Lido del Sole ligger lite längre bort från själva centrum av Bibione än vad vi är vana till, men det var faktiskt helt okej. Ok avstånd till stranden, inköp, god restaurang (Metro Bar), mumsig glass (Ke Gelato) och en härlig promenad på ett par km laängs strandpromenaden för att komma in till centrum. Så sammanfattningsvis - en bra placering samt en härlig och varm semester!!

Läs mer

Barnvänligt ställe

Vi tillbringade en vecka av vår semester på Villaggio Lido del Sole. Vi har varit här förut och barnen vill så gärna tillbaka, så vi valde det i är igen. Våra barn älskar poolen och ja, hela stället faktiskt. Tyvärr kan det vara en del mygg som kan blir lite irriterande. Personalen på Lampo ger väldigt bra service. Jag tycker att det var irriterande att man inte överhöll öppettiderna vid poolen, så redan från kl 07.30 på morgonen var nästan alla solstolar vid poolen upptagna och reserverade med gästers handdukar, trots att poolen inte öppnar förrän kl 09.00.

Läs mer

Barnvänligt och prisvärt

Villaggio Lido del Sole är en barnvänlig anläggning. Trevligt med öppna gröna ytor som hålls efter och fräsch pool med solstolar som räcker till alla. På kvällarna är det barnshow ganska sent, vilket kan vara trevligt om man vill delta eller störande om barnen ska sova och man bor nära scenen. Lägenheterna håller mycket enkel standard och är klent utrustade med köksredskap, men i gengäld är boendet inte heller så dyrt jämfört med mycket annat på orten. Vi har bott i de två olika sortens lägenhetshus som finns på anläggningen och jag tycker att villette är den bättre varianten. Då har man två våningar inne i lägenheten och inga grannar ovanför samt ingen hiss som väsnas, vilket var fallet i den andra lägenheten. Det är en knapp kilometer att gå ner till stranden och på vägen finns både mataffär, bageri och restauranger. Till centrala Bibione är det lite längre och vi har tagit bilen på kvällarna när vi velat gå på stan och äta glass och se på folkvimlet.

Läs mer

Fantastisk semester

Jag har varit i Bibione flera gånger, och denna gång var också ett nöje. En riktigt bra plats för barnfamiljer, med många olika möjligheter för underhållning. Kommer gärna tillbaka en annan gång.

Läs mer

Familjesemester

Våra semesterönskemål och förväntningar infriades.

Läs mer
 
search map