Semesterbostad i Bibione i Veneto

Villaggio Lido del Sole

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

De flesta som väljer en vistelse på Villaggio Lido del Sole är nöjda med sitt val, speciellt barnen eftersom de här kan hoppa, springa och sparka boll utan att någon störs. Dessutom känns det tryggt för föräldrarna eftersom området är bilfritt. Detta i kombination med att du har gångavstånd till stranden och Lido del Soles utbud bidrar till en ökad trivsel.

Lugnt boende med pool

Villaggio Lido del Sole har ett stort poolområde som är utrustat med solstolar och parasoll, så att du bekvämt kan lapa sol hela dagarna. Här finns givetvis även pool till de yngsta semesterfirarna som gillar att plaska runt när de inte flockas runt lekplatsen.

Kombinera poolen med stranden

Skulle däremot havet och stranden locka har du denna endast ca. 600 meter bort, precis som strandpromenaden som tar dig in till Bibiones centrum, Spiaggia, med sitt stora utbud av butiker, barer och restauranger. Det tar ca. 20-30 min (ca 1,5 km) att promenera dit, men om du har cykel med eller väljer att hyra på plats kan du enkelt ta dig in längs strandpromenaden, annars går det bra att ta buss fram och tillbaka.

Priserna för strandservice är ännu inte fastställda, men det lönar sig att boka plats i förväg om så önskas. Priset vi har indikerat är ett ca pris.

Allt i din närhet

Du behöver inte ta dig så långt för att göra dina inköp, för även om du bor i det lugna området som heter Lido del Sole har du här allt du behöver som mataffär, barer och restaurang. Bredvid Villaggio Lido del Sole finns det en bar, som är speciellt populär bland barnen då de kan köpa snacks och glass. Här kan du även hyra klubbor till minigolfbanan som finns intill. Inne på området finns det gemensamma grillplatser, om grillandan faller på samt tvättmöjligheter. Parkering ingår och det finns möjlighet till garage under markplan på förfrågan. Wi-Fi har du i receptionen.

Läs mer om Villaggio Lido del Sole

Byggnader med olika namn

Villaggio Lido del Sole består av flera byggnader i tre- respektive tvåvåningshus och du kan välja mellan olika storlekar beroende på hur många ni är som reser tillsammans. Trevåningshusen kallar vi för "residence" och tvåvåningshusen för "villette" för att du ska kunna skilja dem åt.

Lägenheterna är rymliga och har antingen balkong eller terrass beroende på vilken typ du väljer. Inredningen är enkel och alla har samma faciliteter som aircondition (i sovrummen), Sat-TV, förvaringsbox, kaffekokare, badrum med dusch. Hiss finns inte i de byggnader som kallas "villette". Tänk på att handdukar inte går att hyra.

Läs om l√§genheterna på Villaggio Lido del Sole

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map