Semesterbostad i Bibione i Veneto

Valbella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Valbella är ett av Bibione's kanske mest välkända semesterställe. Detta tack vare sina många pooler och det aktivitetsutbud som erbjuds. En favorit bland barn i alla åldrar, som kan tillbringa timmar med att busa och plaska i poolen eller sparka boll med sina kompisar.

Bad för hela slanten

Valbella ligger i utkanten av Bibione och husen i sig själva, estetiskt, är inte så attraktiva, men boendet är prisvärt och passar dig som vill fokusera på sol, bad och aktivitet under din semester. Bekvämligheter som bar/glassbar, matställen och mataffär finns på området och du kan spela tennis eller volleyboll. Under sommarhalvåret ordnar man lite underhållning runt poolerna. Speciellt barnen uppskattar Valbella eftersom de kan variera sig och lätt träffa gelikar med samma intresse och i samma ålder.

Tivoliparken ligger ca 800 m bort och så även marknadsplatsen där det en gång i veckan slås upp mängder med marknadsstånd som säljer allt mellan himmel och jord.

Läs mer om Valbella

Lapa sol på en strand

Till Bibione's centralaste del där du har flera små butiker, uteserveringar, glassbarer mm är det ca 1,2 km och till den långa, breda och sköna sandstranden och dess strandpromenad är det 1,5 km. Du kan välja att gå vilket tar ca 20 min beroende på din takt. Det går att boka både strandservice och shuttle fram och tillbaka.

Lägenheterna

Lägenheterna ligger fördelade i ett flertal olika husblock som har upp till 6 våningar. Inredning är av det enklare slag med TV. Luftkonditionering kan köpas till på förfrågan, men kan ej garanteras.
Strandservice innebär 1 parasoll och 2 solstolar.

Lägenheterna på Valbella

Studiolägenhet m. balkong

Allrum med pentry och 2 sovplatser i enkelsängar och 2 sovplatser i dubbel bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), badrum med WC. Balkong. Ca 30 m2.

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Allrum med pentry och 2 sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med 2 sovplatser i dubbelsäng och utdragbar säng, badrum med WC. Balkong. Ca 40 m2.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Allrum med pentry och 2 sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med 2 sovplatser i dubbelsäng, litet sovrum med 2 sovplatser i våningssäng, badrum med WC. Balkong. Ca 50 m2.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map