Semesterbostad i Bibione i Veneto

Valbella Plus

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi har valt att presentera Valbella Village som ett separat semesterboende även då det tillhör Valbella (som du också kan boka). Detta har vi gjort eftersom du på Valbella Village kan boka lägenheter som håller en lite högre standard än många av Valbellas övriga semesterbostäder.

Pooler för hela slanten

Valbella Village är ett riktigt familjeställe och det självklara semesterresmålet om barnen får välja. Här kan de nämligen fritt röra sig på ett stort område och plaska runt i ny pool varje dag. Inte mindre än 12 pooler (varav 7 för vuxna med längd upp till 25 meter och 5 barnpooler) finns till ditt förfogande och du kan dessutom umgås med familjen på ett avslappat sätt. När du tröttnat på vattenlekar kan du bl a spela volleyboll, tennis eller fotboll. Och i högsäsong håller man lite underhållning på området.

Vad finns i närheten?

Valbella Village ligger i utkanten av Bibione och det är ca. 1200 meter till centrum och ca. 1500 meter till sandstranden. Du behöver dock inte gå så långt om törsten eller hungern slår på eftersom du har både bar, glassbar och restaurang/pizzeria strax intill dig, något som uppskattas mycket av våra barnfamiljer. Tivoliparken ligger ca. 800 m bort och så även marknadsplatsen där det en gång i veckan slås upp mängder med marknadsstånd som säljer allt möjligt.

Läs mer om Valbella Plus

Du bor i bekväma lägenheter

Med Valbella Plus menar vi de nyinredda lägenheterna som alla ligger på första våningen nära det största pool-området. Dessa lägenheter är alla utrustade med aircondition, TV, microvågsugn och direkt utgång till privat uteplats med bord och stolar. Uteplatsen är inhägnad av en större häck som skärmar av mot vägen och poolområdet. Samtliga lägenheter har dessutom en privat parkeringsplats.

Lägenheterna på Valbella Plus

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (första vån. med aircondition)

Lägenheterna ligger på första våningen och mäter ca. 40 m². De består av uppehållsrum med kokvrå och dagområde med matplats samt nattområde med bäddsoffa för två personer (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng och utdragbar säng, badrum med toalett samt uteplats (ej inhägnat) med bord och stolar.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Valbella

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Populärt i Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map