Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sedan 1999 har du kunna boka boende i Bibione med In-Italia, där du själv ska ha stått för transporten. Men nu kan du också boka paketresor till Bibione, direkt här på In-Italia.se, inklusive flygbiljett från Sverige/Danmark, hyrbil på flygplatsen och naturligtvis en av våra signatur-semesterbostäder, som har gjort oss till svenskarnas favorit när resan går till Italien.

Populära semesterbostäder i Bibione

Njut av det goda livet, la dolce vita, vid poolen på ett av Bibiones många, populära resorts, eller slå dig ner i en liggstol vid den vackra Adriatiska havskusten, med fin sand mellan tårna, och strand så långt ögat kan nå. Bibione är en fantastisk destination till barnfamiljen, och det är riktigt enkelt att resa hit.

För att ger dig själv resan till Bibione så billigt som möjligt, söker vi direkt hos flygbolag och biluthyrningsbolag, och ger dig möjlighet att boka en resa till nettopris, med flexibiliteten från reguljärflyg och säkerheten från paketresan. Och det som är bra är, att du kan boka resan helt själv på bara några minuter, direkt här på sidan. Hitta först den bostad som passar, därefter flygbiljett, och sist en hyrbil om du har behov av en sådan.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Vilken flygplats ska jag flyga till vid Bibione?

När du reser till bibione, är det mest naturligt att flyga till en av de två flygplatserna vid Venedig, nämligen Venedig Marco Polo eller Venedig Treviso - båda ligger cirka 90 km från stranden och Bibione, och du kan ofta hitta direktflyg hit från både Sverige och Danmark. Det är också möjligt att flyga till Trieste flygplats, som ligger lite närmare Bibione, men här behöver du byta flyg på vägen.

Paketresor till Bibione med resegaranti

In-Italia är medlem av Resegarantifonden, vilket innebär att du kan boka en resa hos oss med reguljärflyg från Sverige/Danmark, inklusive boende i Bibione och eventuell bilhyra på flygplatsen i ett och samma paket, och därmed täckas av paketreselagen. Utöver det, kan du med vår flexibila flygsökning sätta ihop din resa med precis det antal dagar du vill vara borta, så att det passar dig och dina planer.

Mer information till din resa till Bibione

Bibione, belägen i regionen Veneto i nordöstra Italien, är en liten kuststad med endast cirka 3000 invånare, som trots sin storlek har blivit en en norra Italiens mest populära badorter under de senaste 50 åren. Ja, faktiskt rankar staden idag som nummer två i Italien då det kommer till antalet strandgäster, endast besegrad av en annan badort vid Adriatiska havet, nämligen Rimini i regionen Emilia-Romagna en bit längre söderut.

Bibione bjuder på flera kilometer barnvänliga stränder, en avslappnad atmosfär och ett stort urval av trevliga butiker, gelaterior, caféer, restauranger, strandaktiviteter och nöjesmöjligheter, som gör staden ideal som resmål för en familjesemester eller en badsemester vid havet.

Även om det är mer stillsamma aktiviteter, såsom strand, sol och bad som lockar, så är Bibione ett lyckat val - du kommer aldrig ha tråkigt här. När du behöver lite omväxling efter timmarna på starnden, har du möjlighet att utöva en rad aktivieter, såsom golf, tennis, hästridning, eller ett besök på stadens tivioli eller den stora veckovis återkommande marknaden (som kommer till staden varje tisdag under högsäsongen).

 

Mellan Bibiones två stadsdelar Spiaggia och Lido del Sole, finns det dessutom möjlighet att välja mellan en lång rad wellness-behandlingar, t.ex. en omgång massage eller ett lerbad i det lokala SPA:et, Bibione Thermae.

Om du däremot vill uppleva lite kultur på resan, kan du besöka storstaden Venedig som endast ligger omkring 60 kilometer från Bibione, eller köra sydväst mot vackra Valpolicella vindistrikt, där du kan besöka lokala vingårdar och smaka på deras viner. och om du är iväg med barnen, kan du överväga en tur till närliggande Lignano, som bjuder på Juniorland, Gulliverland, Parco Zoo, vattenland m.m. Eller varför inte en endagstur till Gardasjön (ligger ca 185 km bort), som har flera vattenland och nöjesparker, t.ex. Gardaland.

>>> Få mer information om en semester i Bibione här

 
search map