Semesterbostad i Bibione i Veneto

Residence Tulipano

 
Residence Tulipano är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Tulipano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Tulipano är ett nytt lägenhetsresidens som ligger ca. 600 meter från stranden och 500 meter från centrala Bibione.

Residenset stod färdigt år 2006 och består av 30 lägenheter fördelade i färgrika radhus. Lägenheterna ligger samlade runt poolen med solstolar och spa. Bakom byggnaden finns det en mindre lekplats samt garage.

Läs mer om Residence Tulipano

Lägenheterna är snyggt möblerade och är alla utrustade med satellit-TV, aircondition, garageplats samt privat balkong eller uteplats. Några lägenheter har desstuom grill. Då lägenheterna ligger samlade och vänder ut mot poolen ska man inte förvänta sig lugn och ro.

Lägenheterna på Residence Tulipano

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (Typ B4)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (1 pers.), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt eget trädgårdsområde.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (Typ B5)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt eget trädgårdsområde.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (Typ C6)

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (1 pers.), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningssäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt balkong.

Fyrarumslägenhet med 8 sovplatser (typ D8)

Lägenheterna är fördelade på två våningar: andra våningen samt ett loft. På andra våningen finns det uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (1 pers.), sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, sovrum med två enkelsängar eller våningsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar samt balkong. På loftet finner man sovplatser för 2 personer samt badrum med toalett och dusch eller badkar.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map