Semesterbostad i Bibione i Veneto

Residence Sporting

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

För att komma ner till den sköna sandstranden och strandpromenaden går du nästan bara rakt fram i ca 10 min, ca 750 m. Det är ca 1,5 km och tar ca 20 min att promenera bort till början av den livligare gatan Viale Aurora där du har ett bra utbud av allt du behöver som affärer, uterserveringar, restauranger mm. Du kan välja att ta den trevliga strandpromenaden in då denna löper parallellt med Bibione.

Med pool i gröna omgivningar

Residence Sporting är av äldre modell men man försöker hålla efter det i så gott skick som möjligt och du bor lugnt och behagligt. Dessutom har du tillgång till en pool där även barnen har sin lilla fyrkant att plaska runt i. För extra stim och stoj har barnen även en liten lekplats att vara på. Här finns en tennisbana (mot betalning) om du känner för att utmana dina medresenärer.

Priserna för strandservice är ännu inte fastställda, men det lönar sig att boka plats i förväg om så önskas. Priset vi har indikerat är ett ca pris.

Läs mer om Residence Sporting

Lägenheter med balkong

De totalt 90 lägenheterna är enkelt inredda men har alla privat balkong med bord och stolar. Några lägenheter är renoverade och mer personliga i uttryck. Alla har aircondition, de flesta har Sat-TV, kaffekokare, badrum med dusch. Det finns en parkeringsplats till varje lägenhet. Tänk på att handdukar måste medtas.

L√§genheterna på Residence Sporting

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Lägenheterna är på ca. 35 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns även balkong till lägenheten.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Lägenheterna är på ca. 45 m² och består av uppehållsrummed kokvrå och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett och dusch. Balkong

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map