Semesterbostad i Bibione i Veneto

Residence Girasoli

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dessa moderna, trevliga och omtyckta lägenheter ligger i Bibione's lugna del som heter Lido del Sole. Eftersom du bor i utkanten av detta område tar det dig ca 10 min, beroende på takten, att promenera bort till den trevliga Viale Aurora, ca 1,2 km, där det finns ett stort urval av butiker, caféer och restauranger. Även den långa sköna sandstranden (800 m bort) når du snabbt och enkelt, och kan på så sätt ta strandpromenaden in till stadens centralaste delar, till fots, cykel eller på rollerblades. Tänk på att förbeställa strandplats om du vill kunna nyttja de rabatterade priserna.

En dag i poolen och en dag på stranden

Om barnen får bestämma stannar de oftast på "hemmaplan" där de kan tillbringa timmar i poolen.Om även du föredrar att lapa sol vid poolkanten har du alla möjligheter till det här på Girasoli. Här finns nämligen ett fint poolområde med solterrass där du har solstolar och parasoll samt en barnpool. De minsta har dessutom en liten lekplats att vara på och gröna ytor. Du har Wi-Fi vid poolområdet.

Lägenheter med uteplats

Lägenheterna är fördelade på två våningar och är komfortabelt inredda. De är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, kaffemaskin, kassafack, hårfön och badrum med dusch. De har alla privat uteplats i form av en terrass eller trädgård samt tillgång till parkering i garage. Tänk på att handdukar måste medtas.

Läs mer om Residence Girasoli

Lägenheterna på Residence Girasoli

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser - Typ B 3+2

Fördelade på första och andra våningen och består av uppehållsrum med pentry och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och en enkel säng, badrum med toalett och dusch, terrass eller trädgård

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Rekommendationer till dig

Valbella

Bibione, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map