Semesterbostad i Bibione i Veneto

Residence Fenix

 
Residence Fenix är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Fenix är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Fenix byggdes år 2007 vilket innebär att du har moderna bekvämligheter som ljudisolerade lägenheter, säkerhetsdörrar och tvättmöjlighet på området. Man har dessutom tänkt på miljön och har solpaneler på taket. Och bilen parkerar du i garaget under huset.

Läget är en av fördelarna med att bo här och du har endast ca 550 meter till den sköna sandstranden och strandpromenaden, som tar dig längs med Bibione.

Du har ett stenkast till närmsta matstsälle

Att bo centralt, i den del som kallas Spiaggia, kan vara mycket praktiskt för det innebär att du aldrig har långt "hem". Den närmsta restaurangen har du endast ett par minuter bort till fots och ännu fler att välja mellan inom fem till tio minuter bort. Detsamma gäller glassbarer och stadens många butiker, som du har flertalet samlade längs med Viale Aurora.

Eftersom det inte finns någon pool på Fenix är läget också mycket praktiskt när du ska hem från stranden för att vila siesta eller laga till en lättare lunch, för att sedan ge dig ut igen på nya äventyr.

Läs mer om Residence Fenix

Du bor med komfort

Lägenheterna är ljusa och komfortabla med faciliteter som aircondition, tv, micro och diskmaskin. Huset är i tre våningar och du har antingen balkong eller terrass. Tänk på att garaget tar normalstora bilar dvs inte minivans.

Lägenheten på Residence Fenix

Lägenhet med 1 sovrum och 2/4 sovplatser

Allrum med pentry och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng plus möjlighet till en extrasäng, badrum med dusch. Du har antingen balkong eller terrass.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

search map