Hotell i Bibione i Veneto

Palace Hotel Regina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Förutom ett bra läge i centrala Bibione har Palace Hotel Regina de faciliteter som behövs för att du ska få en trivsam vistelse. Du bor nära Piazzale Zenith, en populär samlingsplats speciellt på kvällarna, och har endast ca. 300 m till Bibiones härliga strand och strandpromenad som tar dig längs stadens olika områden.

Bada i pool med jacuzzi

Hotellet har en trevlig liten utomhuspool samt en solterrass med solstolar där du kan koppla av och slappa på sköna sommardagar. På de gemensamma terrasserna finns också bord och stolar där du kan spela spel, umgås med familjen samtidigt som du njuter av goda cocktails som du beställer i baren.

Koppla av med sol, bad och aktiviteter

I Bibione har du flera trevliga möjligheter att aktivera dig. Du kan t.ex. spela tennis, beachvolley, rida och spela golf. Om du tycker om att ta dig runt på två hjul och inte har lyckats få med dig din egen cykel, går det att hyra cykel (efter tillgänglighet) på hotellet. Eftersom du bor centralt tar du dig enkelt runt staden även till fots och har aldrig långt "hem".

Luncha på stranden

Hotellets restaurang Regina Margherita serverar förutom frukost, även lunch och middag. Som variation kan du prova på strandrestaurangen som erbjuder buffet och självbetjäning. På stranden har du dessutom din egen strandplats vilket är mycket bekvämt då du slipper bära med dig egna solstolar och parasoll. Nere på stranden kan barnen roa sig på lekplatsen och i högsäsong håller man här lite lättare underhållning. För dig som föredrar att äta ute tar du dig enkelt fram och tillbaka, då du har promenadavstånd, till ett flertal av stadens restauranger och uteserveringar.

Läs mer om Palace Hotel Regina

Bo i trevliga rum

Hotellet erbjuder totalt 52 trevliga rum som är utrustade med aircondition, Sat-TV, liten kyl, förvaringsbox, wi-fi samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Parkeringsplats kan bokas mot priset ca. 10 euro per dag. Balkong med delvis havsutsikt.

Rummen på Palace Hotel Regina

Dubbelrum med balkong

Rummen mäter ca. 17 m² och har alla balkong med havsutsikt från sidan. Rummen är vidare utrustade med aircondition, Sat-TV, liten kyl, förvaringsbox, wi-fi samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Balkong med delvis havsutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Brioni Mare

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Bibione Palace

Bibione, Veneto

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map