Hotell i Bibione i Veneto

Palace Hotel Regina

 
Palace Hotel Regina är inte tillgänglig i dagsläget
Palace Hotel Regina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom ett bra läge i centrala Bibione har Palace Hotel Regina de faciliteter som behövs för att du ska få en trivsam vistelse. Du bor nära Piazzale Zenith, en populär samlingsplats speciellt på kvällarna, och har endast ca. 300 m till Bibiones härliga strand och strandpromenad som tar dig längs stadens olika områden.

Bada i pool med jacuzzi

Hotellet har en trevlig liten utomhuspool samt en solterrass med solstolar där du kan koppla av och slappa på sköna sommardagar. På de gemensamma terrasserna finns också bord och stolar där du kan spela spel, umgås med familjen samtidigt som du njuter av goda cocktails som du beställer i baren.

Koppla av med sol, bad och aktiviteter

I Bibione har du flera trevliga möjligheter att aktivera dig. Du kan t.ex. spela tennis, beachvolley, rida och spela golf. Om du tycker om att ta dig runt på två hjul och inte har lyckats få med dig din egen cykel, går det att hyra cykel (efter tillgänglighet) på hotellet. Eftersom du bor centralt tar du dig enkelt runt staden även till fots och har aldrig långt "hem".

Luncha på stranden

Hotellets restaurang Regina Margherita serverar förutom frukost, även lunch och middag. Som variation kan du prova på strandrestaurangen som erbjuder buffet och självbetjäning. På stranden har du dessutom din egen strandplats vilket är mycket bekvämt då du slipper bära med dig egna solstolar och parasoll. Nere på stranden kan barnen roa sig på lekplatsen och i högsäsong håller man här lite lättare underhållning. För dig som föredrar att äta ute tar du dig enkelt fram och tillbaka, då du har promenadavstånd, till ett flertal av stadens restauranger och uteserveringar.

Läs mer om Palace Hotel Regina

Bo i trevliga rum

Hotellet erbjuder totalt 52 trevliga rum som är utrustade med aircondition, Sat-TV, liten kyl, förvaringsbox, wi-fi samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Parkeringsplats kan bokas mot priset ca. 10 euro per dag. Balkong med delvis havsutsikt.

Läs om rummen på Palace Hotel Regina

Dölj texten
 
 
search map