Hotell i Bibione i Veneto

Hotel Corallo

 
Hotel Corallo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Corallo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Corallo är ett fint hotell som ligger på första raden, dvs utan några hus mellan sig och stranden. Ett perfekt läge för dig som önskar en strandnära semester, det tar faktiskt endast en minut, efter att ha runda hotellets pool, innan du känner sand under dina fötter. Dessutom tar det dig ca 3 minuter att promenera upp till Bibiones shoppingstråk där du har trevliga uteserveringar, butiker av olika slag och restauranger i olika prisklasser.

Skönt poolområde att slappa vid

Hotellets fina pool ligger ut mot havet, och här har du även en skön solterrass med solstolar och parasoll. Till barnen finns givetvis en del i poolen samt ett lekområde där de kan leka och hitta nya vänner. Hotellet håller i högsäsong underhållning för både vuxna som barn, allt från dans till buffekvällar och olika strandaktiviteter. Intill poolen har du stolar och bord där du kan koppla av med något gott att dricka och speciellt kvällstid när lampor tänds upp ökas mysfaktorn ytterligare och den rätta semesterkänslan infinner sig.

Dags för strand och aktiviteter

För dig som föredrar att solbada på stranden och känna sand under fotsulorna går detta ypperligt då du hotellet erbjuder strandplats med parasoll och solstolar till sina gäster. När du tycker att det är dags att aktivera dig kan du ta en runda till hotellets gymavdelning, spela beachvolley, ta en cykelrunda (finns att hyra efter tillgänglighet) eller ta dig bort till Bibiones tennisbanor. Annars går det bra att bara slappa, strosa bort till centrum och sätta dig på en av uteserveringarna med en god glass eller något gott att dricka.

Njut av en middag med utsikt

På Hotel Corallo's restaurang kan du njuta av maten i sköna omgivningar. Restaurangen, som serverar såväl internationella som specialiteter från Medelhavet och Venedigområdet, är vänt ut mot havet. Här serveras en rik buffet med grönsaker och hemlagade desserter är såklart en självklarhet. Hiss samt parkering finns på hotellet.

Läs mer om Hotel Corallo

Rum med bekväma faciliteter

Rummen är komfortabelt inredda med aircondition, Sat-Tv, minibar, förvaringsbox, hårtork och wi-fi. Du har balkong och delvis havsutsikt.
Extrasäng är möjligt för barn under 13 år.

Rummen på Hotel Corallo

Dubbelrum med balkong

Rummen är utrustade med aircondition, Sat-Tv, minibar, förvaringsbox, hårtork, wi-fi samt badrum med toalett och dusch eller badkar. Balkong med delvis havsutsikt. En extrasäng är möjligt.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Hotel Bibione Palace

Bibione, Veneto

Palace Hotel Regina

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Europa

Malcesine

search map