Semesterbostad i Bibione i Veneto

Ducale e Campiello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Läget innebär att du har ett lagom gångavstånd till allt du behöver, vilket kan vara skönt när det att dags att packa ihop allt (och alla) efter en dag på stranden. Efter en uppfriskande dusch kallar säkert närmsta uteservering på dig för att koppla av med något gott att dricka.

För badlejonet

Ducale och Campiello är valet för dig som har fokus på att sola och bada. Husen i sig är tämligen diskreta, som så många i detta område, inbäddade bland pinjeträd som ger skugga. Men läget är bra eftersom du har nära till de faciliteter du behöver för en trivsam vistelse. Du bor även nära strandpromenaden som enkelt tar dig in till Bibione's centrum, Spiaggia (du har ca 1 km till Viale Aurora och början av Spiaggia). Tänk på att för att få rabatterade priser på strandservice ska du boka plats i förväg. För att få ett bättre pris på strandservice bör du förboka. Priserna för strandservice är ännu inte fastställda, men det lönar sig att boka plats i förväg om så önskas. Priset vi har indikerat är ett ca pris.

Pool, barnpool och parkering

Känner du för att stanna "hemma" kan du alltid ta dig ett dopp i poolen. Ducale och Campiello har ett gemensamt poolområde med solstolar och där det också finns en separat barnpool. Parkering finns till alla gäster.

Läs mer om Ducale e Campiello

Komfortabla lägenheter

Lägenheterna är enkelt men komfortabelt inredda, alla med aircondition, TV, förvaringsbox, micro, kaffekokare, badrum med dusch och balkong. Bäddsoffan i uppehållsrummet är av den enklare modellen och inredningen kan variera då lägenheterna är privatägda. Tänk på att handdukar måste medtas.

Lägenheterna på Ducale e Campiello

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum och balkong.

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med 2 enkelsängar eller våningssäng, badrum och balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Itaca

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map