Hotell i Bibione i Veneto

Bibione Villa Park

 
Bibione Villa Park är inte tillgänglig i dagsläget
Bibione Villa Park är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bibione Villa Park är ett mycket trevligt och intimare boende som passar dig som vill bo i ett lugnare område där du är omgiven av grönt och svalkande pinjeträd. Den sköna sandstranden ligger endast ett par hundra meter bort och det enda som skiljer dig och havet åt är en liten skog, strandpromenaden och sand så klart.

Du råder en "hemma hos" atmosfär

Något av det mest uppskattade med Bibione Villa Park är den stora härliga trädgården och utomhuspoolen, där du kan svalka dig varma sommardagar. Här finns solstolar att tillgå och sittplatser runt om i trädgården, en rogivande plats, där du kan sola och koppla av med något gott att dricka. Läget, trädgården, utemöblerna de små uteplatserna och husets utformning med få rum ger dig en intimare atmosfär som ger dig känslan av att vara gäst hemma hos en vän i hans/hennes privata "sommarvilla". Frukosten (som köpes till) kan du njuta av under bar himmel.

Läs mer om Bibione Villa Park

I Pineda har du flera matställen att välja mellan

I området Pineda kan du välja mellan flera restauranger, barer och uteserveringar. Här finns även apotek och butiker av olika slag. Och du har endast ca 350 meter till Viale dei Ginepri där dessa ligger på rad. In till Bibiones centralaste del, Spiaggia är det ca 5 km och ca 3 km tills de första affärerna börjar i Spiaggia.
För att komma in till Spiaggia kan du antingen (förutom ta bilen) promenera längs med strandkanten eller cykla, för lite längre fram hakar en cykelväg på, som leder dig in till centrum.
Tips, en av våra favoritrestauranger ligger i Pineda, Ai Casoni, så har du inte redan testat denna kan vi rekommendera detta.Komfortabla rum

Här finns endast fem rum som samtliga är ljusa, har parkettgolv och är utrustade med aircondition, TV, minibar, kassafack och hårtork.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Palace

Bibione, Veneto

Park Hotel Cellini

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Las Vegas

Lido di Jesolo, Veneto

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Garda Resort Village

Peschiera sul Garda

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo

search map