Semesterbostad i Bibione i Veneto

Appartamenti Katja

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Semesterlägenheterna Appartamenti Katja har ett mycket bra läge, ett av de bättre faktiskt. Du bor på den "rätta sidan" vilket innebär att du inte behöver korsa några vägar för att ta dig till stranden. Och du har endast 50 meter till gågatan där du finner flera trevliga butiker, caféer, restauranger, glassbarer och övriga matställe. Mycket bekvämt läge som gör att du snabbt och enkelt kan röra dig mellan din bostad och stadens utbud och aktiviteter.

Här finns både pool och barnpool

Trots att många längtar efter sand mellan tårna, speciellt när resan går till Bibione som har en enormt bred och lång sandstrand, kan det vara bekvämt att ha tillgång till en svalkande pool. Till Appartamenti Katja hör en utomhuspool (6 x 12 meter) och en av barnen uppskattad barnpool (6 x 3 meter). Eftersom du bor ett stenkast från havet kan du själv välja hur dina dagar ska se ut och som pricket över i:et ingår det ett parasoll och två solstolar per lägenhet nere på stranden.

Läs mer om Appartamenti Katja

Bo i fräscha lägenheter

Byggnaden består av 38 lägenheter som är fördelade på 5 våningar och utrustad med hiss och parkeringsplats.
Alla lägenheter är välskötta och utrustade med möblerad balkong. Alla kök är utrustade med diskmaskin och microvågsugn. I varje lägenhet finns det dessutom aircondition, Sat-TV, förvaringsbox, kaffekokare samt hårtork i badrummet.
De lägenheter som har havsutsikt kan ibland, beroende på våningsplan ha begränsad utsikt. De andra, som inte har utsikt över havet har utsikt över gatan.

Enrumslägenhet med 2-3 sovplatser
- Studiolägenhet med 2-3 sovplatser är på ca. 20 m² och består av uppehållsrum med kokvrå med två kokplattor samt bäddsoffa för 2 och en extra säng i en bäddfåtölj, badrum med toalett och dusch samt balkong.
Studiolägenhet med 3-4 sovplatser
-Studiolägenhet med 3-4 sovplatser är på ca. 29 m² och består av dagsområde med kokvrå med två kokplattor och en bäddsoffa, nattområde åtskiljt med en skiljevägg med tre enkelsängar och badrum med toalett samt balkong.
Lägenhet m. 1 sovrum med 4-5 sovplatser
- Lägenhet m. 1 sovrum med 4-5 sovplatser är på ca. 34-39 m² och består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor samt tvättmaskin och bäddsoffa för 2, sovrum med tre enkelsängar och badrum med toalett samt balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map