Semesterbostad i Bibione i Veneto

Aparthotel Panorama

 
Aparthotel Panorama är inte tillgänglig i dagsläget
Aparthotel Panorama är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bibione här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Aparthotel Panorama byggdes 2008 och ligger vid stranden nära den centrala Corso Europa och stadens badanstalter (terme).

På Aparthotel Panorama finns en pool med en avdelning för vattenmassage omgiven av solterrasser med liggstolar och parasoller, frukost restaurang, gemensam takterrass med solstolar, underjordisk parkering och en gemensam tvättstuga. I hyran inkluderas dessutom en daglig städning av lägenheten (dock inte i köket), wi-fi internet, byta i mitten av veckan av sängkläder, byte varannan dag av handdukar, under hållning för barn 2 gånger i veckan samt parasoll och solstolar på stranden.

Läs mer om Aparthotel Panorama

Lägenheterna är alla välinredda och har aircondition, satellit-tv med flatscreen, micro, safetybox samt en liten terrass med bord och stolar varifrån man har utsikt över stranden och havet.

Lägenheterna på Aparthotel Panorama

Tvårumslägenhet B4 med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna ligger på andra, tredje eller fjärde våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar varifrån man har utsikt över havet och stranden.

Tvårumslägenhet B4L med 2/4 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna ligger på femte eller sjätte våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin) och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar varifrån man har utsikt över havet och stranden. Dessa lägenheter har dessutom som extra service två cyklar till förfogande inkluderat i priset.

Trerumslägenhet C6 med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna ligger på andra, tredje eller fjärde våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, två badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar varifrån man har utsikt över havet och stranden.

Trerumslägenhet C6L med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

Lägenheterna ligger på femte eller sjätte våningen och består av uppehållsrum med kokvrå (med diskmaskin) och två sovplatser i bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, två badrum med toalett och dusch samt terrass med bord och stolar varifrån man har utsikt över havet och stranden. Dessa lägenheter har dessutom som extra service två cyklar till förfogande inkluderat i priset.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Villaggio Lido del Sole

Bibione, Veneto

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea

Tenuta Le Cave

Tregnago

search map