Agriturismo i Bassano del Grappa i Veneto

Villa Brocchi Colonna

 
Villa Brocchi Colonna är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Brocchi Colonna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bassano del Grappa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Brocchi Colonna är ett trevligt och fint herrasäte som ligger i natursköna omgivningar i utkanten av staden Bassano del Grappa, endast 70 km. nordväst om Venedig.

Den gamla huvudbyggnaden bebos av familjen Brocchi Colonna, som 2002 inredde villans sidobyggnad till ett litet herrgårdshotell med totalt 10 rum. Familjens kvinnliga medlemmar driver stället med stor gästvänlighet, och har mycket god smak vad gäller inredning och drift. Bland annat har de beslutat att de inte ska ha någon swimmingpool, liksom de heller inte skyltar md ställets namn längs vägen, då det skulle locka hit nyfikna besökare.

Läs mer om Villa Brocchi Colonna

Frukosten, där det serveras hemmalagade produkter, serveras i den stora matsalen vid ett gemensamt matbord, då erfarenheten visar att det är vad ställets gäster helst önskar.

Förutom matrummet finns det också ett trevligt uppehållsrum med öppen spis, samt ett "herrerum" med biljard, liksom det också finns en gemensam trädgård både framför och bakom byggnaden. Dessutom finns det en litet uppehållsrum på andra våningen, var det finns te och kaffe facilieteter, liksom det finns ett minikylskåp med vatten.

Villa Brocchi Colonnas hall är inredd som ett litet bibliotek med intressant lektyr, och familjen hjälper gärna till med bra förslag på spännande utflykter och bra matställen i området. Trots sin korta historia har stället redan fått många stamgäster.

Familjen har lagt vikt på att använda de många antika möblerna från huvudbyggnadens gömmer i inredningen, och vart rum är individuellt möblerat, och har telefon, internetförbindelse, satellitTV och air condition.

Läs om rummen på Villa Brocchi Colonna

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Tenuta Le Cave

Tregnago, Veneto

Agriturismo Alberelle

Rovato, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map