Omdömen från Hotel Belvedere

 
Hotel Belvedere är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Belvedere är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bassano del Grappa här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Belvedere

Läs personliga omdömen av Hotel Belvedere som ligger i Veneto. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Belvedere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lotta och Peter från Ystad i Sverige bodde på Hotel Belvedere i Bassano del Grappa från den 27. till den 29. juni 2008. Innan dess hade de bott i Saló vid Gardasjön och Chioggia vid Adriaterkusten.

Ännu en resa med in-italia som vi är nöjda med. Denna gång bilade vi ner och boendet ni fixade på de olika ställena passade perfekt. Det blev hotell och de låg centralt och bra. Stannar man bara några dagar på varje ställe känns det bra att boendet ligger centralt. Det enda vi kan tycka var lite negativt var parkeringsmöjligheterna till hotellen. Men det fixade sig. Garda sjön har vi besökt innan, då som nu tycker vi där är vackert och mycket att titta på. Att göra en tur till Valpolicella som ni rekommenderade och stanna till vid någon av vingårdarna och köpa lite vin är inte heller helt fel. Chioggia blev vi helt förtjusta i, även kallad Lilla Venedig. Inte alls så turistiskt. Kom nära människorna, mycket fiske vilket menyerna talade om. Satt nere vid kanalerna och åt. Var även vid stranden som var bred och lång. Den låg på gångavstånd från vårt hotell, tog ca 15 minuter. På vägen dit var det mycket annat att titta på. Vi avslutade i Bassano del Grappa. En härlig pärla som hade mycket mer än ”grappan” att erbjuda. Framförallt ett härligt folkliv på kvällarna. Givetvis var vi på museet Poli, där det visas hur man gör grappa. Får även provsmaka och handla. Vi körde runt lite i Grappadalen som har en underbart vacker miljö.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Paul och fru från Asarum i Sverige bodde på Hotel Belvedere i Bassano del Grappa från den 28. december till den 3. januari 2008.

Återigen har vi haft det riktigt bra utifrån era rekommendationer. Egentligen kändes det lite lustigt att åka till Bassano och inte högre upp i bergen till någon skidort för att fira nyårsafton. Efteråt känns det verkligen rätt att göra som vi gjorde. En läckrare medeltidsstad får man leta efter.( Vi besöker då och då medeltida städer som Rothenburg ob der Tauber i Tyskland eller Stein am Rhein i Schweiz), nu har dessa städer fått sin överman i Italienska Bassano del Grappa. Underbar stad, trevliga människor riktigt god mat (tre Michelinkrogar samt massor av profilstarka mindre ställen) samt ett läckert folkliv. Nyårsafton med Radio Vicenza på piazzan var underbar, vilken stämning samt vilken ordning på smällandet. Hotellet var bra och dess läge perfekt. Ja man kan inte klaga på livet, utan bara vara tacksam för dessa upplevelser. Det var så gott i Bassano att vår hyrbil inte flyttades ur parkeringsfickan förrän det var dags att återvända till Bologna och flygplatsen. Alla planerade utflykter inställdes, då vi stormtrivdes i Bassano. Vi ville njuta av varje sekund.

Återkommer inom kort med tanke på resa till Amalfikusten.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Ca' della Corte

Venedig, Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Grande Italia

Chioggia, Veneto

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Populärt i Veneto

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Residence Florida

Porto Santa Margherita

search map