Omdömen från Residence Ca' Bottrigo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Ca' Bottrigo

Läs personliga omdömen av Residence Ca' Bottrigo som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Ca' Bottrigo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Ca' Bottrigo

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på engelska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i lugna omgivningar

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig lägenhet i vackra och lugna omgivningar

Barnvänligt. Bra pool. Vackra omgivningar. Nära Bardolino cirka 1 km från centrum. Man kan gå, men inte med barn som är under 6 år.
Sängarna är inte de bästa, nästan ringa...
Absolut största minus är för airconditionen. Eländigt wifi.

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Ca' Bottrigo

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester

Vi var 4 vuxna och en tonåring som var iväg. De två sammanhängande lägenheterna var perfekta till vårt behov, och det var rent, fint och bra service. Bra pool, en mycket trevlig stad och perfekt väder! :)

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Ca' Bottrigo

Ett mycket prisvärt boende.
Bra läge, fin trädgård och nära till centrum.
Lätt att ta sig ut till olika utflyktsmål och fina vingårdar om man har det intresset.

Gardasjön som semester-destination

Hyr en cykel och planera utflykter dag för dag.
Torri är fint med bra fikaställen.
Malcesine är en fin by. Ta gondolen upp till Monte Baldo.
Sirmione söderut är också värt ett besök. Vill man ha en riktig utmaning kan man cykla till Spiazzi och besöka kyrkan som är byggd in i berget.
Godaste pizzan hittar man i Bardolino.

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Lätt att bli utkastad när man kommit in på wifi.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Semester i lugna omgivningar

Vi var en familj på flera generationer som hade många olika önskningar och förväntningar på semestern.
Ca'Bottrigo levde helt upp till allas förväntningar om lugn och ro, kombinerat med möjlighet till promenadavstånd till stad samt många upplevelsemöjligheter.
Poolen öppnades trots tidigt på året, vilket var till glädje framförallt för de yngsta.

Gardasjön som semester-destination

Barolino, Gardasjön, och omnejden har allt!
Vi njöt så mycket av utelivet på Ca'Bottrigo tillsammans med familjen.

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En fin vecka i Bardolino

Vi är mycket nöjda med vistelsen i Bottrigo. Boendet var till full belåtenhet. Det enda som ej fungerade bra var två kaffebryggare men när vi påtalade detta fick vi genast 2st nya bryggare. Bra service. Poolen var härlig och det var ingen trängsel. Promenadavstånd till den lilla mysiga staden Bardolino där det finns mängder med trevliga resturanger och affärer.

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 2 sovrum och 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 6 Vuxna
Namn

trevligt och lugnt ställe

Super placering och dessutom gångavstånd till Bardolino (800 m).
Super pool och riktigt bra wi-fi.
Bodde på 3:e våningen och hade gärna haft en uteplats.
Aircondition fattades.
Annars super fint ställe och trevligt.
Härligt med vinmarker omkring huset.

Gardasjön som semester-destination

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk semester i idylliska omgivningar!

Vi har varit mycket nöjda med sin vistelse på Ca 'Bottrigo. Hela processen på In Italia har varit superbra .. Enkelt att beställning, god och snabb kontakt och hjälpa med ändringar i vår bokning. Det finns inget att peka finger på.

På grund av mycket långa köer genom Tyskland blev vi försenade och kunde inte hämta nyckeln kl. 18, som var den sista avhämtningstiden. Vi ringde till servicekontoret "Montebaldo" - de var mycket hjälpsamma och klarade snabbt av vårt problem så att vi kunde få vår nyckel.

Huset var perfekt. Mycket rent och snyggt och verkade "nyrenoverat" med nya dörrar / fönster och nya fönsterluckor. Huset innehöll allt vi behövde av köksutrustning (kaffebryggare, mikrovågsugn, gasspis och ugn, kyl / frys i en vettig storlek och vassa knivar). Däremot ska man inte förvänta sig den mest moderna utrustningen, men fullt funktionell.
Vår lägenhet hade ett stort sovrum, stort vardagsrum och vettigt kök och badrum. Dessutom fanns en utvikbara säng, även fast det stod att den möjligheten inte fanns.
Det enda vi saknade var förvaring av kläder i vardagsrummet, för gäster som sova i bäddsoffan. En enkel byrå eller garderob hade varit bra.
Luftkonditionering i lägenheten hade varit trevligt, eftersom det lika varmt på natten.
Wifi fungerade perfekt i lägenheten och i trädgården - en bra sak att ha.
Förresten, huset gult och inte vitt ;-)

Trädgården var vackra uppskattningar stor uteplats med en hel del olivträd, fikonträd, en trevlig stor pool som var rengöras flera gånger i veckan, och det var allt som behövs tabeller / stolar och solstolar. Och så har du en underbar utsikt över vingårdar, som ligger upp huset. Det är lämpligt att ta en promenad genom vinstockar och njuta av naturen.
Det enda som vi missat i trädgården var lite mer sol, eftersom det kan vara lite svårt att hitta skugga.
Det står på hemsidan att badmössor i poolen är inte nödvändigt, men på en skylt vid poolen säger att det är ett krav. Men det fanns inga gäster som tog de regler som själv (inklusive oss), men det är kanske lite missvisande.

Bardolino stad belägen mellan Garda och Lazise, ??och är helt klart den vänligaste staden se 3. Bekväm liten
Gator med vackra butiker, en vacker strandpromenad och läckra utsökta restauranger överallt!
Staden ligger inom gångavstånd från huset, du är på sjön max 20 minuter! Cyklar / kan mopeder också hyras i närheten.
Verona är också värt ett besök och är inte mer än 30 minuter bort.
Venedig kan nås på en halvtimme med bil. Det är den överlägset billigast att lämna sina bilar på parkeringshuset vid stationen och ta tåget de sista 10 minuterna. Det kostar bara 1,50 euro varje sätt. Och annars kan du ta tåget hela vägen från Verona.

Totalt är vi mycket nöjda med vår resa och skulle lätt kunna hitta tillbaka!
Tack för en super härlig semester.

Hälsningar Casper, Alexander, Angelica och Emil.

Gardasjön som semester-destination

Ät inte på restauranger som ligger precis vid vattnet. De är dyrare och maten är inte så läcker som på restaurangerna på angränsande pittoreska sidogatorna .

Om du vill shoppa rekommenderar vi den lokala Spar som heter Christina. De har också färskt bröd på morgonen. Det finns också en Lidl, men det är mycket dyrare, och mindre.

Residence Ca' Bottrigo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Ca' Bottrigo
Lägenhet m. 1 sovrum och 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence San Carlo

Costermano del Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Appartamenti Puccini

Bardolino, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Il Pozzo

Capolona, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

Relais Corte Paradiso

Peschiera sul Garda

Residence Roma

Malcesine

search map