Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Parc Hotel Gritti

Pris från per pers.
Parc Hotel Gritti från luften Pool ut mot sjön på Parc Hotel Gritti Trädgården på Parc Hotel Gritti Poolen på Parc Hotel Gritti Trädgården på Parc Hotel Gritti Poolen på Parc Hotel Gritti Restaurangen på Parc Hotel Gritti Restaurangen på Parc Hotel Gritti Parc Hotel Gritti från luften Rum med balkong Gym på Parc Hotel Gritti Spa på Parc Hotel Gritti Invändig pool på Parc Hotel Gritti Invändig pool på Parc Hotel Gritti
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Parc Hotel Gritti är ett 4-stjärnigt hotell som byggdes på 90-talet, men ger intryck av att vara äldre, både invändigt och utvändigt. Hotellet är dock välskött och styrkan ligger i den fina placeringen.

Goda faciliteter


På hotellet finns det reception, garage med ca. 200 parkeringsplatser, frukostmatsal, restaurang, pool med solstolar och parasoller samt ett spa med inomhuspool, två badkar med hydromassage, bastu, turkiskt bad och relaxavdelning. Du kan njuta av massage och skönhetsbehandlingar mot extra betalning - vänligen fråga i receptionen för bokning av tid och välja den behandling du önskar dig.

Boka ett rum som passar dina behov


Bland hotellets 260 rum finns det garanterat ett rum som passar dig bäst. Det finns både rum med och utan balkong och reser du tidigt på våren eller sent på hösten kan det vara en god idé att välja ett Superior (även med eller utan balkong) eller Privilege rum för bättre komfort. Gemensamt för alla rum är att de är utrustade med wi-fi, aircondition (slås av och på av direktionen från mitten av juni till början av september, beroende på vädret), satellit-tv, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch. Det finns även rum med en extra säng, men inget rum har plats för två extrasängar.

Läs om rummen på Parc Hotel Gritti

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Borgo Ca' dei Sospiri

Quarto d'Altino, Veneto

Populärt i Veneto

search map