Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Parc Hotel Gritti

Parc Hotel Gritti från luften Poolen på Parc Hotel Gritti Trädgården på Parc Hotel Gritti Parc Hotel Gritti från luften
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta är ett stort 4-stjärnigt hotell som byggdes på 90-talet, vilket du kan se på stilen, men hotellet bjuder på stora ytor, är välskött och har framför allt en mycket bra placering. Detta är nämligen ett hotell som passar dig som vill ha tillgång till parkering, bo alldeles intill Gardasjön, ha både barer och restauranger på plats och gärna då med uteservering samt bo med ett läge där du snabbt kan promenera in till Bardolinos mysiga, lilla centrum.

Här finns inomhus-, och utomhuspool samt "strand"


Parc Hotel Gritti är, trots sin storlek, ett komfortabelt hotell där du kan koppla av och njuta av din vistelse. Här finns ett fint poolområde med solstolar och parasoll samt ett wellnessområde med gym, bastu, turkiskt bad och inomhuspool. Vill du beställa behandlingar av olika slag går dett bra, tänk bara på att i god tid boka den behandling som önskas då det annars kan vara svårt att få tider.

När du tröttnat på att lapa sol vid poolkanten kan du bege dig ner till sjön och Lido Mirabello, som ligger strax intill, och där hotellet har ett avtal med uthyrarna av en s.k "strandplats". Här kan du doppa dig i vattnet eller ta långa sköna promenader. Vid Lido Mirabello finns även bar och restaurang vilket kan vara praktiskt när törsten och hungern sätter fart. Solstolar har du som gäst fri tillgång till, men efter tillgänglighet.

Läs mer om Parc Hotel Gritti

Du kan njuta av maten under bar himmel


På Parc Hotel Gritti kan du välja mellan tre olika restauranger. Cipriani serverar frukost och middag, D'Annunzio är lite lugnare än Cipriani och serverar buffet både till frukost som middag, där alla rätter som bör vara med finns framdukade. Gourmet restaurangen har en fast meny och elegantare miljö. Här krävs det att det förbokar plats. Utöver restaurangerna finns det en s.k American Bar där du kan beställa goda drinkar, kaffe, capuccino och lättare snacks. Här finns också en grillbar vid poolen där du kan njuta av både kalla och varma rätter samt goda drycker. Det är i alla fall ingen risk att du ska behöva gå hungrig om dagarna när du bor här på Parc Hotel Gritti.

När, och om du tycker att du behöver lite variation, kan du alltid traska in till stadens pittoreska centrum, som tar ca 10 min om du går ut med sjön. Här hittar du flera trevliga matställen att välja mellan, så även pizzerior. Den goda glassen eller nattfösaren efter maten kan du sedan njuta av nere vid småbåtshamnen. Bardolino bjuder på en skön atmosfär med pittoreska inslag.

Upptäck dina omgivningar


Du har som nämnt Bardolinos charmiga centrum intill dig med sina fina byggnader, hamn och kyrkor. Men runt sjön finns det mycket att se och upptäcka. Den trevliga staden Garda ligger endast 4 km norr om Bardolino. Här har du en del affärer och restauranger och sätt dig gärna en stund på Lungo Lago Regina Adelaide, intill vattnet och beställ in något gott att dricka eller kanske rent utav en god glass. Andra omtyckta sevärdheter är vackra Verona, som du har ca 30 km sydväst om dig eller det världskända Valpolicella området fyllt med vinrankor som trängs. Här kan du gå på vinprovning och köpa godsaker med dig hem, b.l.a det kända vinhuset Masi har sin gård här.

När det är dags för barnen att roa sig kan du köra ner till Gardaland, Caneva Aquapark, Movieland och Sea Life Aquarium som ligger ca en kvart bort, med bil, från hotellet. Här kan hela familjen, stor som liten, tillbringa timmar med roliga aktiviteter och sköna bad.

Boka ett rum som passar dina behov


Bland hotellets 260 rum finns det garanterat ett rum som passar dig bäst. Det finns både rum med och utan balkong och reser du tidigt på våren eller sent på hösten kan det vara en god idé att välja ett Superior (även med eller utan balkong) eller Privilege rum för bättre komfort. Gemensamt för alla rum är att de är utrustade med wi-fi, aircondition (slås av och på av direktionen från mitten av juni till början av september, beroende på vädret), Sat-TV, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett och dusch. Det finns även rum med en extra säng, men inget rum har plats för två extrasängar.

Läs om rummen på Parc Hotel Gritti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Populärt i Veneto

search map