Omdömen från Parc Hotel Germano Suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Parc Hotel Germano Suites

Läs personliga omdömen av Parc Hotel Germano Suites som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Parc Hotel Germano Suites. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

“Suite-rum med terrass och privat pool” låter läckert men där är INTE någon privat pool.

Vi hade sett fram emot denna semester i ett år. Jättehärligt ställe och på vettigt gångavstånd till de trevliga gatorna i Bardolino med sina bra restauranger och butiker. Ställets läge var viktigt för oss. Det viktigaste var dock terrass med privat pool. Av den anledningen var det en särskild besvikelse att konstatera att privat pool är en stor pool som delas med andra gäster. Polen är dock indelad i olika privata områden av gångbroar som går från stigarna som leder till rummen. Detta uppfattar jag inte som privat pool, utan som ett privat område vid den gemensamma poolen.
På hemsidan kan man se en bild på ett rum med terrass och privat pool. Därför hade vi fått uppfattningen att det var denna typ av rum vi hade bokat. För all del - de andra rummen med privat poolområde är jätte läckra, men vi kände oss vilseledda och lurade.
Jag kontaktade därför receptionen för att höra om det skett något fel och möts då av en kvinna, som säkert varit på otaliga kurser i kundvård och hantering av frustrationer och missförstånd. Hon hade bara glömt allt om det, för jag möttes med arrogans och "nedlåtande tal". Jösses en sådan behandling. Kan skriva mycket mer om denna upplevelse, men orkar bara inte.
Vi accepterar situationen och har en skön vistelse. Ett superställe som kan rekommenderas, men var uppmärksam på definitionen av privat pool.

Gardasjön som semester-destination

Parc Hotel Germano Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten

Tråkiga ägg, bacon och korvar. Allt annat är super.
 
Själva boendet på Parc Hotel Germano Suites
Svit m. terrass & privat poolområde, 2 pers

Ingen privat pool men privat poolområde. Poolen delas med andra gäster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Såg fin ut, använde den inte.
Restaurang

Krav på långbyxor och kjol på kvällen
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe i Bardolino

Super resort! Väldigt fina sviter, där 4 personer absolut kan spendera 1-2 veckors semester tillsammans, vi bodde där med våra barn och de är 14 och 17 år, och vi hade bra med plats.
Överallt var det bra service - i restaurangen (här serveras det jättegod mat både, både till frukost och middag (middagarna är som "gourmet mat"), i receptionen (alla talar bra engelska, med de föredrar att tala tyska!), i pool cafeét och städpersonalen.

Detta ställe är absolut värt alla pengarna!

Gardasjön som semester-destination

Parc Hotel Germano Suites
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Parc Hotel Germano Suites
Svit m. terrass, 4 pers
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map