Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Parc Hotel Germano Suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det tar inte lång tid att finna sig till rätta på Parc Hotel Germano Suites. Du har nära till Gardasjön (ca. 250 meter) och Bardolinos centrum (ca. 700 meter), där du kan få både shopping under dagen och skön stämning på kvällarna.

Semester med din bättre hälft

Stilrena linjer kombinerat med en romantisk och exklusiv atmosfär är ramarna på hotellet. Stämningen är lugn och omgivningarna natursköna. När du går till ditt rum eller poolen, så ser du endast ett fåtal gäster på plats, förmodligen eftersom rummen är väl dolda i medelhavsvegetation och alla har stor avskildhet.

Njut av vattnet - antingen visuellt eller fysiskt

Vattnet är nog den faktor som är mest i fokus på Parc Hotel Germano. Ögonen kan njuta av sjöutsikt från hotellet och restaurangens terrass med panoramautsikt; och kroppen kan njuta av massage, bastu, varmvatten och inomhuspool på spa:et eller utomhus antingen i den stora gemensamma poolen eller vid ditt rum om du väljer en svit med känslan av privat pool. Slutligen kan du också antingen simma i en liten sjö på stället eller fiska i en annan sjö, som också ligger på hotellets grund.

Om stjärnorna skulle betyda något...

Hotellet är ett 4-stjärnigt hotell, vilket innebär att 24-timmars reception, bar, restaurang, parkering, biljard, gym, tvättservice och rumservice. Wi-Fi finns tillgänglig mot avgift. Restaurangen ligger i den högsta delen av huvudbyggnaden och har en underbar terrass och du hittar (många) fler restauranger inom kort gångavstånd i Bardolinos stämningsfulla centrum.

Sviter med terrass

Du kan välja mellan lägenhet med möjlighet till pentry eller boende i suite. Alla suiter har en privat terrass med bord, stolar och solstolar. Dessa är utrustade med luftkonditionering (tänds av direktionen under varma årstider) och är uppdelad i ett sovrum med satellit-TV, telefon och en separat soffgrupp med en vattenkokare för te och kaffe, ytterligare en satellit-TV, minibar, förvaringsbox och telefon. Badrummen har antingen badkar eller dusch (eller båda), toalett, hårtork samt utrustade med badrockar, tofflor och stora handdukar för poolen.

OBS Vissa suiter har en privat pooldel precis framför rummet - vi rekommenderar inte dessa rum för familjer med små barn eftersom poolen är djup. Den privata poolen är en del av en lång pool som är alltså indelad i sektioner så att du får din lilla privata del.

Läs om rummen på Parc Hotel Germano Suites

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map