Omdömen från Hotel Du Lac et Bellevue

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Du Lac et Bellevue

Läs personliga omdömen av Hotel Du Lac et Bellevue som ligger vid Gardasjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Du Lac et Bellevue. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra läge

Om man önskar Gardasjöns charm och tycker det är okej med en liten kort promenad (5 min) till stadskärnan så är detta hotellet idealt. Rummen är vackert inredda i italiensk stil men utifrån liknar det mest en kombination mellan en tysk institution och dålig byggstil. Inte vackert. Fantastiskt god frukost. Minus att där inte är någon pool - man ska nyttja poolen på huvudhotellet som inte helle är särskilt bra då där inte är så mycket plats runt poole och större delen av poolen är inomhus.

Rekommendationer till andra gäster

Bra utgångspunk till att besöka såväl vinproducenter som olivoljeproducenter i Veneto-området

Hotel Du Lac et Bellevue
Rent och fint

Gemensamma områden är inte de bästa.
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Du Lac et Bellevue
Juniorsvit Top Bellevue
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert hotell

Vi hade bokat ett Comfort-rum, med utsikt, och rummet och hotellet levde mer än upp till våra förväntningar.
Vänlig och serviceminded personal - god frukost - härligt område/stad.
Kan varmt rekommenderas till vuxna utan barn.

Hotel Du Lac et Bellevue
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Du Lac et Bellevue
Dubbelrum Comfort Bellevue
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ytterst behaglig vistelse

Vi hade nöjet att bo på Hotel Du Lac et Bellevue den 23/7-27/7 2015, ett ytterst trevligt och centralt beläget hotell. Vi hade först tillbringat fyra dagar i Malcesine och skulle nu ha fyra dagar i Bardolino. Vi anlände till hotellet ett antal timmar innan vi egentligen skulle kunna checka in, men personalen var ytterst hjälpsam och gjorde snabbt i ordning vårt rum så att vi kunde komma på plats.
Jag hade inte beställt ett rum med balkong, men vi hade lyckan att få det i alla fall – härligt.
En superfint hotell, där servicen är helt på topp – bagaget bärs upp på rummet, färsk frukt och vatten när man anländer, mycket vänlig personal, mycket stor frukostbuffé – det finns inget att klaga på och jag kan varmt rekommendera hotellet till andra.

Hotel Du Lac et Bellevue
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Du Lac et Bellevue
Dubbelrum (comfort)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe!

Vi hade en härlig vistelse på Hotel Du Lac et Bellevue på höstlovet 2013. Det är ett riktigt mysigt och välskött hotell som ligger på lagom gångavstånd till Bardolino centrum. Vi var lite fundersamma till huruvida våra barn på 4 och 7 år skulle kunna gå in till staden, men det var inga som helst problem tack vare den fina promenad som går hela vägen längs sjön, och där det finns massor att titta på. Själva hotellet är en aning gammeldags i inredningen, men det är verkligen fint och rent överallt och särskilt maten är helt fantastisk. Frukosten är jättestor och innehåller nästan allt vad man kan begära. Vi fick t.o.m. färskpressad druvjuice en av morgnarna, men det var nog p.g.a. årstiden. Varje kväll serverades en flott 5-rätters á la carte-menu, som varierades varje dag. Middagen bestod av; först en stor salladsbuffé (förutom söndagar då det är gratis aperitif och snacks i baren), sedan antipasti, därefter en pastarätt (primo), som följdes av en kötträtt (secondo) och till sist en läcker dessert. Restaurangen har sin egen dessertkock, så det fanns alltid färska, hembakade tårtor. Barn får salladsbuffé, barnrätt samt dessert. Bland barnrätterna fanns det många goda rätter som våra barn tyckte om, bl.a. lasagne, pasta med tomat eller köttsås, hamburgare, fiskpinnar etc. Därför rekommenderar vi helt klart att man bokar halvpension som vi gjorde.

Det finns en kombinerad inom- och utomhuspool som var uppvärmd medan vi var där. Det var härligt att ligga i det ljumma vattnet och man kunde till och med simma utomhus även om temperaturen bara låg runt 15-20 grader under vår vistelse. Där finns också ett motionsrum och sauna/turkiskt bad bad som man får använda fritt. Övriga gäster på hotellet var huvudsakligen tyska pensionärer, men det varierar nog också med säsongen. Stället har sina egna cyklar som man kan hyra för en modest avgift, inkl. barncyklar från ca 6 år och uppåt. Har man mindre barn lånar de gratis ut barnstol. Det är riktigt fina möjligheter till cykelturer längs med sjön, i båda riktningar, vi cyklade t.ex. till stranden i Lazsie, vilket tog ca 45 min enkel väg med små barn. På andra hållet kan man cykla till Garda. Vårt rum var en junior suite för 4 personer och den var fin, men inte jättestor. Det fanns dock en balkong med utsikt direkt över sjön, så det var härligt. Badrummet var fint och rent med badkar. Tv:n har endast italienska/tyska kanaler, men det fanns ett par för barn.

Rekommendationer till andra gäster

För barnfamiljer kan vi rekommendera den mycket fina lekplatsen i Bardolino.

Leta upp hotellet på TripAdvisor och läs omdömena där. De säger allt!

Hotel Du Lac et Bellevue
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Du Lac et Bellevue
Dubbelrum Junior Suite Du Lac
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Hotel Du Lac i Bardolino

Hotellet var egentligen helt ok, men när vi anlände fick vi ingen information om hotellet.
Poolen var svår att hitta, området där solstolarna var placerade låg precis intill en offentlig stig, och vår utsikt från rummet var inte tillfredsställande.
Restaurangen var bra, en av de bästa frukostbufféer vi har upplevt i Italien, och de middagar vi åt på hotellet var riktigt bra.
Servicen på hotellet var utmärkt.

Rekommendationer till andra gäster

Bardolino är alltid värt ett besök - och inte minst Valpolicellaområdet strax utanför är fint.
Amaroneviner smakar alltid bra!

Hotel Du Lac et Bellevue
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Du Lac et Bellevue
Dubbelrum (comfort)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härliga Bardolono

Efter 4 dagar på Hotel Du Lac et Bellevue, kommer här vår recension: vi ankom klockan 23 på kvällen, och det var bäckmörkt, så vi kunde inte se något förrän nästa dag. Vilken utsikt som mötte oss då vi slog upp gardinen. Praktfullt! Hotellet var super. Sängarna var mycket bättre än förväntat, och frukosten var fin! Lite negativt att vi hade rum o olika byggnader, men det var ju rätt kort däremellan. hotellet har ett fint läge vid sjön, och jag vill gärna ge mina varmaste rekommendationer till stället, som jag tycker var mycket bättre och mer intressant än Lazise och Garda!
Tack In-Italia för detta förslag!

Hotel Du Lac et Bellevue
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Du Lac et Bellevue
Dubbelrum (comfort)
Dubbelrum Comfort Bellevue
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jan Skjødt med familj från Brovst bodde på Hotel Du Lac et Bellevue i Bardolino

Hotellet mer än levde upp till förväntningarna, fin utsikt, god mat, trevligt och rent. Madrasser var tyvärr alltför för hårda för vår smak. Kommer dock gärna tillbaka!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hanna och nybliven man från Stora Mellösa i Sverige bodde på Hotel Du Lac et Bellevue i Bardolino från den 1. till den 4. september 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Forte Charme i Nago.

Vi var mycket nöjda med vår bröllopsresa och hotellen i Nago och Bardolino! Mycket fräscha rum och hotellen låg väldigt bra till! Kombinationen av dessa två blev utmärkt för en vecka. På hotellet i Bardolino kände vi oss väldigt välkomna då de ställt fram en flaska champagne och ett kort där de önskade oss en trevlig bröllopsresa. Jag vet inte om ni har olika riktlinjer för hur ni värderar hotellen med stjärnor, men Hotell Du Lac et Bellevue utgav sig för att vara 4 stjärnigt och inte 3,5 som det står på er hemsida (vilket naturligtvis var en trevlig överraskning och hotellet levde enligt vårt personliga omdöme absolut upp till dessa stjärnor). Det står vidare på er hemsida att rummen på Hotell Du Lack et Bellevue har antingen terass eller balkong, men vårt rum hade varken det ena eller det andra.

In-Italias kommentar

Alla rumskategorier på Hotel Du Lac et Bellevue har inte balkong. Vald rumskategori i detta tillfälle (Du lac) har inte balkong vilket även är angivet på hemsidan i beskrivningen för hotellet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Excelsior Bay

Malcesine, Veneto

Hotel Drago

Brenzone, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Onda Blu

Manerba, Lombardiet

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map