Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Hotel Du Lac et Bellevue

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Du Lac et Bellevue ligger endast en kort promenad från den gamla stadsdelen i Bardolino. Hotellet erbjuder sina gäster alla bekvämligheter för en semester med avkoppling och upplevelser.

Flera faciliteter och två restauranger

Hotellet består av 3 byggnader: huvudbyggnaden, annexet och Bellevue som alla ligger nära varandra. Hotellet består av en lobby med reception, bar, två restauranger, TV-rum, trådlös uppkoppling, konferensrum, hiss, parkering och wellness-center med gym och spa.

Läs mer om Hotel Du Lac et Bellevue

Bada i poolen eller vid den privata stranden

Hotellet har en pool med tillhörande terrass med solstolar och parasoller. Dessutom finns det en privat strand med brygga för mindre båtar. Restaurangen bjuder på en rik frukostbuffé där man under sommaren kan äta ute på den fina terrassen med utsikt mot sjön. Vid Bellevue serveras frukosten i en ljus frukostmatsal eller i den fridfulla trädgården.

Hemtrevliga rum

Rummen i 2 byggnader (ett annex) är mysiga och rymliga, komfortabla. De är alla utrustade med badrum med dusch, toalett och hårtork. Vidare har rummen radio, internet-TV med satellitkanaler, minibar, förvaringsbox och aircondition. En del rum på Bellevue har balkong eller terrass som vänder mot sjön, men allt efter våningsplan och i vilken byggnad.

Läs om rummen på Hotel Du Lac et Bellevue

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map