Semesterbostad i Bardolino vid Gardasjön

Dogoli Country Apartments

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Dogoli Country Apartments består av fem lägenheter som ligger i en renoverad bondgård och ett renoverat annex. Det sker inget lantbruk här, så vi kan inte riktigt kalla stället en agriturismo, men vi kan dock säga att du bor på landet och är omgiven av vackra vinfält som sträcker sig upp längs de vackra kullarna i Bardolinos inland.

Ett paradis intill vinfälten

Som förälder kan du verkligen slappna av här, medan dina barn leker i poolen. Trots att du är omgiven av vinfält, är det endast 400 meters promenad till närmaste pizzeria i Calmasino. I detta lilla område utanför Bardolino ligger flera restauranger och butiker, och här finns också apotek, post och bank. Du är i princip tvungen att ta bilen när du vill åka en tur ner till sjön, där du kan besöka Bardolinos trevliga centrum.

Läs mer om Dogoli Country Apartments

Bra semesterlägenheter med privat utomhusområde

Varje semesterlägenhet har tvättmaskin, diskmaskin, ugn, micro, kassaskåp, aircondition i båda sovrummen och i vardagsrummet, samt TV och wifi. Den unika tvårumslägenheten ligger i en byggnad för sig själv, medan övriga fyra trerumslägenheter är placerade i ett och samma hus (två på första plan, två på andra plan). Alla fem lägenheter har ett privat utomhusområde med trädgårdsbord och -stolar, samt parasoll antingen utanför dörren (de på första våningen) eller i trädgården (de på andra våningen). Här kan du mysa med familjen under Italiens sol.

L√§genheterna på Dogoli Country Apartments

Tvårumslägenhet Top med 2/5 sovplatser (två våningar med möblerad terrass)

Lägenheten är fördelad över två våningar. På första våningen finns vardagsrum med kökshörna och en bäddsoffa för två personer (bäst till barn under 12 år) samt ett badrum med toalett och dusch. På andra våningen finns en dubbelsäng och enkelsäng och ett badrum med toalett och dusch. Vid ingången finns terrass med bord och stolar.

Trerumslägenhet Plus med 4/6 sovplatser (andra våningen)

Lägenheten ligger på andra våningen. Här finns ett vardagsrum med kökshörna och en bäddsoffa för två personer (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar. Det finns ett badrum till varje sovrum med toalett och dusch. I trädgården finns ett privat område reserverat till lägenhetens gäster, med bord och stolar samt parasoll.

Trerumslägenhet Plus med 4/6 sovplatser (markplan med möblerad terrass)

Lägenheten ligger på markplan. Här finns ett vardagsrum med kökshörna och en bäddsoffa för två personer (bäst till barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar. Det finns ett badrum till varje sovrum med toalett och dusch. Vid ingången finns en terrass, med bord och stolar samt parasoll.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map