Agriturismo i Bardolino vid Gardasjön

Ca' Vettor

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När man närmar sig Ca' Vettor ändrar sig landskapet till frodiga vinmarker så långt ögat når och man märker snabbt att lugnet sänker sig. Här finns massor av plats för lekande barn både i den stora trädgården eller i poolen.

Fridfullt lantställe bland vinmarker

Det är nästan inte till att förstå att man mitt i denna fridfulla oas är så nära den sydöstra delen av Gardasjöns pulserande turistliv med endast 3 km till Bardolino och 6 km till Garda. Får man lust till att besöka operan i Verona där det under sommaren finns möjlighet att uppleva världsberömd musik i stadens amfiteater är det endast 30 km att köra. Är man intresserad av goda viner är det heller inte långt till Valpolicella som lockar med bl.a. Amarone viner. Området kring Ca' Vettor bjuder också på flera goda matställen, faktiskt är det endast 5 minuters promenad genom vinmarkerna till den lokala restaurangen La Casella.

Läs mer om Ca' Vettor

Allt en barnfamilj kan önska sig

Ca' Vettor är ett utmärkt val för barnfamiljer som önskar lugn och ro samt vackra omgivningar för här finns massor av plats både för lekande barn och avkoppling i den stora välskötta trädgården med gamla olivträd, bordtennis, liten lekplats samt en härlig pool med solstolar, parasoller och utsikt till vinmarkerna. Närmaste matställe ligger endast en kort promenad från stället.

Tillmötesgående värdpar

I huvudbyggnaden där ägaren Andrea i övrigt själv bor med sin fru och deras lilla hund finns en trevlig frukostmatsal samt en gemensam utomhus terrass där dagens första måltid kan intagas under de varma dagarna. I detta område finns dessutom wi-fi ifall man lyckats få med sig sin laptop på semestern! I huvudbyggnaden finns 3 dubbelrum på andra våningen samt en lägenhet på första våningen. I grannbyggnaden finns 5 dubbelrum varav 4 ligger på den trevliga loftet, vars takhöjd är lite låg och därför inte rekommenderat åt väldigt långa personer. Det finns i denna byggnad även 4 lägenheter som alla har sin egen uteplats med bord och stolar.

Både rum och lägenheter

Alla rum och lägenheter är mycket välskötta och inredd i trevlig lantlig stil. De är utrustade med satellit-TV, telefon och förvaringsbox. Bor man i ett dubbelrum har man en parkeringsplats till förfogande medan lägenhetsgästerna har en övertäckt parkeringsplats till sitt förfogande i det underjordiska garage.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Du Lac et Bellevue

Bardolino, Veneto

Residence San Michele

Marciaga, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Arca sul Garda

Bardolino, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Veneto

search map