Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Pris från per pers.
Round Suite Rummen Comfort och Aqua
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme är ett miljövänligt hotell som ligger få minuter från den idylliska staden Bardolino vid Gardasjöns sydöstra bredd. Sett utifrån verkar hotellet inte speciellt trevligt, samma gäller de omkringliggande byggnader och vägar. Men så snart man träder in blir man omfamnad av de enorma trädgården och av de goda material som man använt till den smakfulla inredningen.

Miljömedvetet hotell

Miljön har spelat en viktig roll i uppbyggnaden av hotellet och därför vill man också se att de flesta material är hämtade från naturen, precis som man använt sig av energisparande- och vattensparande system under hela byggfasen. Resultatet är en otroligt avslappnande miljö där man konstant är omgiven av vatten i form av bubblande källor, mindre och större vattenfall samt bassänger - en alldeles vällyckad skapad av en trädgård efter zen-principerna.

Åtta pooler och wellness

Hotellet är ett sant paradis för vattenälskaren då här finns inte mindre än 8 pooler med var deras helande effekt. Aqualux vattenpark mäter över ett 17.000 m² stort område, där 4 pooler ligger inomhus och 4 utomhus. Två av poolerna är dessutom för barn. Wellness är nyckelordet för hotellet som har allt vad hjärtat kan önska inom kroppsbehandlingar. Det finns 6 kabiner för massage och andra behandlingar, lerbad, flera olika bastu, dampbad, is-fontäner, whirlpools och mycket annat.

Gastronomiska upplevelser och parkering

På hotellet finns det två olika restauranger - en italiensk restaurang med traditionella rätter och en grill-restaurang. Dessutom finns det en mycket välbesökt och trevlig bar. Naturligtvis finns här även parkering, närmare bestämt i ett stort underjordiskt garage, som kan rymma upp till 130 bilar.

Rummen

De totalt 113 rummen, häribland 33 sviter ligger alla fördelade på andra och tredje våningen. Några av sviterna är utrustade med två badrum, ett med jacuzzi. Alla rum är rymliga och har en möblerad terrass, där de flesta vänder ut mot vattenparken. Inredningen går i naturens färger, och rummen är utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar, vattenkokare för kaffe / te samt förvaringsbox. Tillgång till wi-fi sker mot betalning av tillägg medan hotellet ställer en internet-point till fritt förfogande för gästerna.

Läs om rummen på Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Hotel Le Ali del Frassino

Peschiera sul Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populärt i Veneto

Valbella

Bibione

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map