Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme är ett miljövänligt hotell som ligger endast ett fåtal minuter från den idylliska staden Bardolino vid Gardasjöns sydöstra sida. Hotellet utmärker sig och sett utifrån kan det uppfattas som stort och opersonligt men så fort du stiger in genom dörren blir du omfamnad av de enorma trädgården och du märker ganska snabbt att man använt sig av bra material till den smakfulla inredningen. Speciellt poolområdena brukar få de flesta att gapa lite extra.

Här tänker man inte bara på gästerna utan även på miljön

Miljön har spelat en viktig roll i uppbyggnaden av hotellet och därför vill man också se att de flesta material är hämtade från naturen, precis som man använt sig av energisparande- och vattensparande system under hela byggfasen. Resultatet är en otroligt avslappnande miljö där man konstant är omgiven av vatten i form av bubblande källor, mindre och större vattenfall samt bassänger - en alldeles vällyckad skapad av en trädgård efter zen-principerna. Med andra ord ett hotell som passar dig som vill kunna koppla av och samla nya krafter.

Läs mer om Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Ett paradis för själen och ett rent nöje för kroppen

Letar du efter en semester där inte bara smaklökarna får sitt utan även själen? Då har du valt rätt hotell för det bästa med Aqualux Hotel Spa Suite & Terme (vilket du kan höra i namnet) är wellnessavdelningen på 1000 m² och just ordet wellness är nyckelordet för hotellet som har allt du kan önska dig. Här finns flertalet kabiner för olika sorters av massage och andra behandlingar, lerbad, bastu av olika slag inklusive turkiskt bad, dampbad, is-fontäner, whirlpools och mycket annat. Önskar du tillgång till privat SPA finns även detta, men vi rekommenderar att du bokar i god tid då det kan vara svårt att få tider, oavsett behandling.

Hotellet är dessutom ett rent nöje för vattenälskaren då här finns inte mindre än 8 pooler med var sin egen helande effekt. Fyra av dem är inomhus och fyra av dem utomhus med termalvatten (öppet från maj till september) och i lågsäsong är en pool öppen. Av de totalt åtta poolerna är två av dem (en utomhus och en inomhus) dedikerade de yngre semesterfirarna där de kan plaska av sig och träffa nya kompisar. När det är dags för förfriskningar är det bara att traska bort till poolbaren. Vi vill uppmärksamma dig om att mellan kl 18.00-20.00 är det endast de vuxna som får tillträde till poolerna då man strävar efter lugn och ro.

Låt smaklökarna också få uppleva något nytt

Att Aqualux Hotel Spa Suite & Terme fått ett S efter sina fyra stjärnor är kanske inte så konstigt eftersom man här hela tiden strävar efter det bästa. Därför är det också av stor vikt att du går nöjd och belåten från matbordet. Evo Bardolino heter à la carte restaurangen som serverar kreativa och smakfulla rätter och maten kan du njuta av ute på terrassen. Denna restaurang har även öppet för allmänheten och därför bör du boka bord innan. Den andra restaurangen, ItalianTaste, är för dig som valt boende inklusive mat, och här är miljön lite mer avslappnad och "som hemma". Den goda drinken före eller efter maten kan du beställa i SparklingLounge, som även erbjuder lättare rätter och snacks.

Hotellet ligger strax i utkanten av staden och eftersom du bor med kort promenadavstånd till Bardolinos mysiga lilla centrum kan du prova på andra restauranger och det lokala köket. Ner till Piazza San Nicolo, vattnet och den lilla marinan är det ca 750 meter och här nere, i den gamla delen, finns flertalet matställen att välja mellan.

Rummen

De totalt 113 rummen, häribland 33 sviter ligger alla fördelade på andra och tredje våningen. Några av sviterna är utrustade med två badrum, ett med jacuzzi. Alla rum är rymliga och har en möblerad tbalkong eller errass, där de flesta vänder in mot "vattenparken". Inredningen går i naturens färger, och rummen är utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar, vattenkokare för kaffe / te samt förvaringsbox. Tillgång till Wi-Fi sker mot betalning medan hotellet ställer en internet-point till fritt förfogande för gästerna. Naturligtvis finns här även parkering, närmare bestämt i ett stort underjordiskt garage, som kan rymma upp till 130 bilar.

Rummen på Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Dubbelrum Comfort

Comfort rummen mäter ca. 24 m² och vänder ut mot landskapet vid Bardolino eller själva centrum. Det finns plats för upp till två extra sängar.

Dubbelrum Aqua

Aqua rummen mäter ca. 26 m² och vänder alla ut mot den fina trädgården och poolerna. Det finns plats för upp till två extra sängar.

Garden Suite

Det finns fyra Gardensviter på ca. 49 m² som ligger på andra våningen. De består av två rum sidan om varandra samt gemensamt badrum med toalett. I det ena rummet finns det dubbelsäng och i det snda en bred bäddsoffa med plats för två extra sängar. Dessa rum har utgång till en bred balkong från både sovrum och uppehållsrum.

Round Suite

Round-sviterna är på ca. 59 m² och är elegant inredda. De består av sovrum med rund säng och en avskärmad jacuzzi samt ett rymligt uppehållsrum och separat badrum med toalett. Dessa rum har utgång till en bred balkong från både sovrum och uppehållsrum.

Familje Suite

Det finns fyra familjesviter på ca. 44 m² och består av två rum sidan om varandra samt gemensamt badrum med toalett. I det ena rummet finns det dubbelsäng och i det andra en bred bäddsoffa med plats för två extra sängar. Dessa rum har utgång till en bred balkong från både sovrum och uppehållsrum.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Hotel Caesius Therme

Bardolino, Veneto

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populärt i Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda

search map