Hotell i Bardolino vid Gardasjön

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Aqualux Hotel Spa Suite & Terme är ett miljövänligt hotell som ligger endast ett fåtal minuter från den idylliska staden Bardolino vid Gardasjöns sydöstra sida. Hotellet utmärker sig och sett utifrån kan det uppfattas som stort och opersonligt men så fort du stiger in genom dörren blir du omfamnad av de enorma trädgården och du märker ganska snabbt att man använt sig av bra material till den smakfulla inredningen. Speciellt poolområdena brukar få de flesta att gapa lite extra.

Här tänker man även på miljön

Miljön har spelat en viktig roll i uppbyggnaden av hotellet och därför vill man också se att de flesta material är hämtade från naturen, precis som man använt sig av energisparande- och vattensparande system under hela byggfasen. Resultatet är en otroligt avslappnande miljö där man konstant är omgiven av vatten i form av bubblande källor, mindre och större vattenfall samt bassänger - en alldeles vällyckad skapad av en trädgård efter zen-principerna. Med andra ord ett hotell som passar dig som vill kunna koppla av och samla nya krafter.

Läs mer om Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Ett paradis för själen och ett rent nöje för kroppen

Letar du efter en semester där inte bara smaklökarna får sitt utan även själen? Då har du valt rätt hotell för det bästa med Aqualux Hotel Spa Suite & Terme (vilket du kan höra i namnet) är wellnessavdelningen på 1000 m² och just ordet wellness är nyckelordet för hotellet som har allt du kan önska dig. Här finns flertalet kabiner för olika sorters av massage och andra behandlingar, lerbad, bastu av olika slag inklusive turkiskt bad, dampbad, is-fontäner, whirlpools och mycket annat. Önskar du tillgång till privat SPA finns även detta, men vi rekommenderar att du bokar i god tid då det kan vara svårt att få tider, oavsett behandling.

Hotellet är dessutom ett rent nöje för vattenälskaren då här finns inte mindre än 8 pooler med var sin egen helande effekt. Fyra av dem är inomhus och fyra av dem utomhus med termalvatten (öppet från maj till september) och i lågsäsong är en pool öppen. Av de totalt åtta poolerna är två av dem (en utomhus och en inomhus) dedikerade de yngre semesterfirarna där de kan plaska av sig och träffa nya kompisar. När det är dags för förfriskningar är det bara att traska bort till poolbaren. Vi vill uppmärksamma dig om att mellan kl 18.00-20.00 är det endast de vuxna som får tillträde till poolerna då man strävar efter lugn och ro.

Låt smaklökarna också få uppleva något nytt

Att Aqualux Hotel Spa Suite & Terme fått ett S efter sina fyra stjärnor är kanske inte så konstigt eftersom man här hela tiden strävar efter det bästa. Därför är det också av stor vikt att du går nöjd och belåten från matbordet. Evo Bardolino heter à la carte restaurangen som serverar kreativa och smakfulla rätter och maten kan du njuta av ute på terrassen. Denna restaurang har även öppet för allmänheten och därför bör du boka bord innan. Den andra restaurangen, ItalianTaste, är för dig som valt boende inklusive mat, och här är miljön lite mer avslappnad och "som hemma". Den goda drinken före eller efter maten kan du beställa i SparklingLounge, som även erbjuder lättare rätter och snacks.

Hotellet ligger strax i utkanten av staden och eftersom du bor med kort promenadavstånd till Bardolinos mysiga lilla centrum kan du prova på andra restauranger och det lokala köket. Ner till Piazza San Nicolo, vattnet och den lilla marinan är det ca 750 meter och här nere, i den gamla delen, finns flertalet matställen att välja mellan.

Komfortabla rum med balkong eller terrass

De totalt 113 rummen, häribland 33 sviter ligger alla fördelade på andra och tredje våningen. Några av sviterna är utrustade med två badrum, ett med jacuzzi. Alla rum är rymliga och har en möblerad balkong eller terrass, där de flesta vänder in mot "vattenparken". Inredningen går i naturens färger, och rummen är utrustade med luftkonditionering, Sat-TV, minibar, vattenkokare för kaffe / te samt förvaringsbox. Tillgång till Wi-Fi sker mot betalning medan hotellet ställer en internet-point till fritt förfogande för gästerna.

Naturligtvis finns här även parkering, närmare bestämt i ett stort underjordiskt garage, som kan rymma upp till 130 bilar.

Läs om rummen på Aqualux Hotel Spa Suite & Terme

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map