Semesterbostad i Bardolino vid Gardasjön

Appartamenti Villa T14

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Den nybyggda VillaT14 ligger några meter från Gardasjöns östra bredd mellan städerna Bardolino och Cisano. Här finns bara fem lägenheter som delar trädgården med olivträd och en fin pool.

Härligt och lugnt läge vid sjön nära stan

Från Appartamenti Villa T14 kan du enkelt ta dig ned till den närliggande stranden vid Gardasjön om du väljer att lämna villans trädgård och pool för att njuta av utsikten till andra sidan av sjön och solnedgången. Du kan nå centrala Bardolino på 15 minuters promenad längs den vackra och avkopplande promenaden vid stranden där barnen kan springa och leka utan att du ska bekymra dig över trafiken eftersom bilarna inte får köra här. Inne i stan finner du ett rikt utbud av butiker, restauranger, kaféer och glassbarer.

Helt nytt litet komplex med pool

Denna nybyggda villa är uppdelad i fem fina lägenheter varav tre ligger på bottenvåningen och två på andra våningen. Varje lägenhet har en separat ingång och parkeringsplats i garaget. Du kan koppla av på din uteplats eller sola på terrassen vid poolen, där du även hittar solstolar och parasoll, medan barnen kan leka fritt i trädgården.

Välutrustade semesterlägenheter med privata terrasser

Alla fem lägenheter är utrustade med aircondition, Wi-Fi, diskmaskin och mikrovågsugn, förvaringsbox och satellit-TV. Det finns dessutom privat terrass med trädgårdsmöbler som rymmer upp till 4 eller 6 gäster, beroende på om du väljer lägenhet med ett eller två sovrum. Observera att två av sovplatserna finns i en bäddsoffa i vardagsrummet och är mest lämplig för barn. Badrummen är utrustade med toalett och dusch.

Lägenheterna på Appartamenti Villa T14

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong / terrass)

Lägenheterna ligger på bottenvåningen eller andra våningen. De består av vardagsrum med kokvrå och två bäddar i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har en terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong / terrass)

Lägenheterna ligger på bottenvåningen eller andra våningen. De består av vardagsrum med kokvrå och två bäddar i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har en terrass med trädgårdsmöbler.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong / terrass med sjöutsikt)

Lägenheterna ligger på bottenvåningen eller andra våningen. De består av vardagsrum med kokvrå och två bäddar i bäddsoffa (bäst för barn under 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har en terrass med trädgårdsmöbler och utsikt över sjön.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Appartamenti Villa T14

Läs personliga omdömen av Appartamenti Villa T14 som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Villa T14. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Appartamenti Villa T14

Bedömning av Appartamenti Villa T14

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Villa T14

Läs mer

Bedömning av Appartamenti Villa T14

Jag tycker det saknades en del köksutrustning. Det var nästan omöjligt att laga mat i lägenheten. Jag kunde också kunna tänka mig en hårfön. När man skulle kasta skräp, skulle man gå 500 meter. Det är oacceptabelt. Det borde ligga i närheten.
Lägenheten var fin och poolområdet rent och trevligt.

Läs mer
 
search map