Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
1

Hämtar innehåll

Mest populära städer och område

Den romantiska och natursköna regionen Veneto i Norditalien är mycket mer än Venedig, Verona och Gardasjön. Ett besök i Italiens kronjuvel, den magiska kanalstaden Venedig, att uppleva Shakespeares mytomspunna och vackra Verona samt en badtur till den lockande Gardasjön står självklart högt på listan hos varje semester i Veneto. Men du bör absolut inte undgå att uppleva regionens andra sidor.

Veneto bjuder på mycket varierande natur. Från stränderna i Chioggia till Prosecco-distriktets frodiga, böljande vinmarker – där omgivningarna kan skapa minnen som slår platser i Toscana till de hissnande Dolomiterna. Det är få som är hela på det klara över hur stor en naturlig och kulturell rikedom Veneto faktiskt spänner över.

Genuin semester i Venetos panoramiska Prosecco-distrikt

Denna rikedom kan du uppleva på nära håll om du väljer att hålla semester på en agriturismo i Veneto med In-Italia. Regionen varifrån Proseccons friska druvor härstammar är med sina romantiska omgivningar ett upplagt ställe för att hålla semester på en agriturismo. På de agriturismo vi på In-Italia förmedlar kan du komma till att bo mitt i hjärtat av det fantastiskt vackra Prosecco vindistrikt, Conegliano - Valdobiadene.

Här kan du och din familj följa med i livet på en vingård, bo i komfortabla rum eller lägenhet samt njuta av platsen och lugnet runt er.

Agriturismo-semester är kul för barn – och romantiskt för vuxna

Du vill på så vis få en helt annan upplevelse av Veneto, än om du hade valt en vistelse på ett mer standardiserat hotell i exempelvis Venedig. Fridfulla omgivningar och massor av lokal prägel är kännetecken för semesterlivet på en agriturismo. En klar fördel vid denna semesterform är att ni kommer helt nära inpå den region i Italien ni valt att resa till. När ni kommer hem kommer ni ha en tydlig känsla av att ha lärt ett område att känna.

En annan fördel vid att välja en av de agriturismo vi på In-Italia förmedlar som ditt boende under semestern ifall ni är en familj med barn som reser, är att barnen får alla möjligheter att leka fritt i de sköna lantliga omgivningar och lära om natur och lantbruk samtidigt som ni håller semester. De kommer utan tvekan älska denna semester.
Reser ni istället som par är en vistelse på agriturismo i Veneto det perfekta sättet att sätta romantiken i högsätet. Här mitt i den kuperade naturen är stjärnhimlen klar, luften ren och stillheten endast störd av fåglarnas sång.

De bästa agriturismo i Veneto

Nedan rekommenderar vi dig ett par fina agriturismo i Veneto som du kan låta dig inspireras av. Kontakta oss gärna om vi på In-Italia ska hjälpa dig med planeringen för den perfekta semestern för dig och ditt sällskap på landet i Veneto.

Borgoluce Agriturismo
Här kan du koppla av från vardagens stress och storstadens puls medan du njuter av livet mitt bland de vackra vinmarkerna. Borgoluce Agriturismo är ett mycket välskött ställe i harmoni med naturen där självaste poolen är ekologisk. Internet och telefon är dessutom med vilje icke förekommande inslag på de rustika rummen och i de rymliga lägenheterna. Härifrån tar ni enkelt och lätt på dagsutflykt till Venedig samt njuter av dina måltider på ställets egna restaurang.

>>> Läs mer och boka Borgoluce här

Agriturismo col delle Rane
Denna gamla, familjedrivna och ekologiska Prosecco gård hälsar dig och dina barn välkommen. Här producerar man förutom Prosecco även röda viner, körsbärsvin, marmelad och frukt. Ett skönt lantställe där du mot betalning kan få lov att provsmaka vinerna. Ägarna – två brödrar – är lokalexperter som gärna berikar din semester med sin kunskap om områdets spännande historia, natur och kultur. Det finns möjlighet för att bo både i lägenhet med kök eller på ett klassiskt hotellrum. Agriturismo col delle Rane har ingen restaurang men kan servera kalla rätter både till lunch och middag. Ett dopp i poolen gör din semester komplett.

>>> Se mer och boka Agriturismo Col delle Rane här

Kontakta In-Italia och få ett samtal om dina önskemål och drömmar. Tillsammans finner vi utan tvekan en härlig Agriturismo i Veneto som passar just er. Eller sök själv i sökrutan överst på vår hemsida nu på direkten, och få en bild av vårt urval – vi är Sveriges ledande expert på uthyrning och förmedling av vingårdar i Italien och regionen Veneto.

>>> Se fler semesterboende i Veneto här
>>> Sök efter hotell eller lägenhet i Venedig här

 
search map