Resor till Adriatiska havet

En resa till Adriatiska havet kan bland annat har en badort som mål - här Lido di Jesolo
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0

Hämtar innehåll

Mer information till din resa till Adriatiska havet

Den italienska Adriatiska havskusten sträcker sig från Trieste regionen Friuli i norr, på gränsen till Slovenien, och hela vägen ner längs den östra kusten till italiens "klack", Apulien, i söder. Hos In-Italia har vi dock valt att fokusera på den norra delen av kuststräckan, som sträcker sig från Trieste i norr, till badorten Rimini i regionen Emilia-Romagnas södra del.

Adriatiska havskusten bjuder på traditionella badorter, stora, barnvänliga sandstränder, fantastisk gastronomi och rika möjligheter att kombinera badsemestern med natur, kultur och dagsutflykter till spännande kulturstäder såsom Treviso och de hundra öarnas, Marco Polos, och romantikens stad: Venedig.

Om du är på jakt efter familjeaktiviter, såsom ett zoo, tivolo, vattenland, golf eller tennis - så bör du besöka Lignano, som dessutom har fina och breda stränder med fin, ljus sand. I Caorle kan du uppleve ett trevligt centrum med färgglada hus, små smala gator, två bra sandstränder och en härlig strandpromenad. I Lido di jesolo får du en bred och barnvänlig sandstrand, massor av underhållningsaktiviteter för hela familken, samt ett stort urval av butiker och restauranger. Om du önskar lite mer lugn och ro, men samtidigt vill ha ett kort avstånd till stadens liv, kan du istället välja att bo i Cavallino, som ligger ca. 10 km från badorten Lido di Jesolo.

Om du vill kombinera en badsemester vid Adriatiska havet med en storstadssemester i Venedig, bör du välja att åka till Lido degli Estensi, eller de klassiska badorterna som t.ex. Riccione, Cesenatico och Rimini. Du kan också resa till staden Chioggia, som ligger 60 km söder om Venedig, och ofta kallas just "lilla Venedig", för att tankarna leder till det Venedig som en gång var, innan alla turister kom dit.

>>> Få mer information till en semester vid Adriatiska havet här

 
search map